Pijama Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 (editat) Nice but no cigar, din punctul meu de vedere scramblerul adevarat, taticul lor este Triumph fie cu TR6C sau Bonneville-uri modificate, pana la versiunea moderna. Editat Octombrie 16, 2010 de Pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 (editat) E taticul lor adevarat pentru cei ce au auzit de scrambler in 2010. Triumph a venit tarziu in afacerea scrambler. Lumea asociaza Triumph Scrambler cu scrambler history din prostie. Din fericire, Honda,Yamaha,Norton,BSA au facut scramblere de s-au plictisit. Au avut totusi respect pentru genul mobrei si nu si-au intitulat mobrele "scrambler". S-au chemat CL77,B31,P11,AS2C . La vremea aia Triumph nu avea modelul Scrambler. Daca te uiti la ea (Triumph) ii lipseste una dintre caracteristicile scramblerelor : ghidonul ranforsat. Steve McQueen? Knievel? PS: a, si uitasem de Ducati 450 "scrambler" Editat Octombrie 16, 2010 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 ...Sa revenim la tema de baza a emisiunii : BMW R boxer - scrambler ! Care mai gasesti, baga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Apropo' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 27, 2010 Autor Share Postat Octombrie 27, 2010 Apropo' Da misto poza, am avut si eu un Hoinar dar nu mia trecut niciodata prin cap pe vremea aia ca mergeam cu mobra scramber ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate