iurox Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Salut, vine iarna si as vrea sa montez manere incalzite pe scuterul meu. Din cate stiu, nu se potrivesc orice manere, ci sunt in functie de diametrul ghidonului. Intrebarea e, daca are cineva montat asa ceva pe scuter, si unde as putea sa le cumpar. Multumesc anticipat pentru orice informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 /index.php?...anere+incalzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 multumesc insa acolo e vorba de manere ptr motocicleta. Tocmai asta e, ca am inteles ca diametrul la ghidonul scuterului ar fi mai mic decat diametrul la ghidonul motocicletei si ca si manerele astea sunt pe dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 multumesc insa acolo e vorba de manere ptr motocicleta. Tocmai asta e, ca am inteles ca diametrul la ghidonul scuterului ar fi mai mic decat diametrul la ghidonul motocicletei si ca si manerele astea sunt pe dimensiuni. Normal....Intra pe Luis si vezi acolo.......BAFTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 oricum iti trebuiesc si niste aparatori de vant, alfel mi s`ar parea cam inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 11, 2010 Admin Share Postat Octombrie 11, 2010 Iulian..eu zic sa-ti iei protectii, din acelea care raman atasate de ghidon, sunt cele mai bune.. Manerele incalzite sunt asa si asa, dau randament la un motor care are oglinzile in dreptul ghidonului si te protejeaza de curent, in rest sunt frectie. http://cgi.ebay.it/Manopole-coprimano-tuca...x-/180552291038 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 la manere tre sa ai si handguard fara alea....... dece nu masori si tu cu un subler ce diametru ai la ghidoane? normal unu tre sa fie mai mic si unu mai mare iar daca le ai amandoua la fel comanda set ptr ATV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Octombrie 21, 2010 Autor Share Postat Octombrie 21, 2010 Iulian..eu zic sa-ti iei protectii, din acelea care raman atasate de ghidon, sunt cele mai bune..Manerele incalzite sunt asa si asa, dau randament la un motor care are oglinzile in dreptul ghidonului si te protejeaza de curent, in rest sunt frectie. http://cgi.ebay.it/Manopole-coprimano-tuca...x-/180552291038 Acum am vazut asta Luigi, tre sa fac cercetari sa vad daca se potrivesc si la scuterul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate