RaduI Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 asta mi s-a intamplat si mie la ES, cu bascula fata. N-am reusit s-o scot, am vopsit-o montata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Am terminat de curatat cadrul , l-am pasivizat si i-am dat cu grund. Ca sa nu murdaresc pistolul degeaba am mai grunduit si alte piese dar nu le-am mai pozat. cateva poze hfghf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 ce ai de cromat, vezi omdic.ro vorbeste cu cristina, eu am fost multumit de ce a iesit calitate/pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Mi se pare mie sau nu ai protejat deloc placuta de identificare ? O sa fi "urechiat" daca n-ai facuto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 ce ai de cromat, vezi omdic.ro vorbeste cu cristina, eu am fost multumit de ce a iesit calitate/pret. asteptam poze de la tine sa vedem cum a iesit, asa ziceai inainte de a le trimite multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Mi se pare mie sau nu ai protejat deloc placuta de identificare ? O sa fi "urechiat" daca n-ai facuto.... Nu sefu ! Am pus banda de hartie galbuie (aia care se gaseste peste tot) dar asa se vede in poza. E protejata bine dar nu are rost sa dau banda jos ca sa o pun cand dau cu restul.O las acolo deocamdata. Sa vedem ce o sa fac si cu piesele de cromat. Sunt deja pregatite , adica trebuie doar curatate in acid si apoi cupru , nichel , crom ... Pune niste poze cu piesele pe care le-ai cromat...sa vedem cum au iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate