Dunarea Motor Club Galati Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 ma deci o sa ajung dimineatza rau... sigur esti acolo.. ? daca nu, cobor scarile de la turn pe ktm.. P.S. : sa mori tu ca nu intru pe jos... In pdf-ul ala tot nu am vazut nimic de carnet daca trebe sau nu... in fine.. Baieti am plecat... sabmata dimineatza va da trezirea... papa mai citeste odata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 azi la cat la garaj la gigi???pt banere??mai vine cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 de ce nu ati venit la gigi la garaj noi am muncit pe aici/// Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 de ce nu ati venit la gigi la garaj noi am muncit pe aici/// mie mi-au spus ca nu e treaba pt o fata.. glumesc... o sa vin maine dim in galati... count me in daca mai ramane treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 am o intrebare la parada, sambata, este obligatoriu sa purtam casca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 mergem la intrunire.... ....poate nu trebuie sa purtam neaparat,desi e buna sa iti protejeze capusorul Baieti am plecat... sabmata dimineatza va da trezirea... papa dar vai! te-ai gandit sa mai treci prin galati? macar la intrunire abia astept...cred ca o sa iasa ceva suuuper ,daca organizarea e asa cum trebuie si din cate am citit...cred ca e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 BAIETII INCA LUCREAZA LA BANNERE LA GIGI LA GARAJ CARE POATE SA MEARGA SA-I AJUTE MAINE INCEPE SPECTACOLUL !!! YUPII !!! ) pentru a fi indrumati catre locul intrunirii puteti suna la urmatoarele numere de telefon : 0723 161 351 Mihai Sarghe - Honda Transalp -verde 0746 239 000 Bogdan Tanase - Honda CBR 600 -rosu cu alb 0741 593 056 Mihai Botez - Suzuki DR - alb cu mov 0744 514 008 Adrian Caramatescu - Yamaha XT - negru ne sunati si va conducem sau va aratam drumul. VA ASTEPTAM CU DRAG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dunarea Motor Club Galati Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 In locul unde se tine intrunirea sunt foarte multe terase ceea ce e bine pentru ca veti avea de unde alege dar terasa oficiala a motociclistilor va fi cea cu camionul TIMISOREANA deci acolo va invitam pe toti pentru ca aici va putem garanta preturile de 15.000 la bere si 10.000 la mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 in seara asta, mai exact chiar acum avem emisiune in direct pe Expres TV cu ocazia intrunirii iar maine dimineata dupa ora 8,00 la PRO TV Galati in emisiunea "Cafeluta lui Costache" vom aparea iarasi in direct, ocazie cu care sper sa putem spune cat mai multe din of-urile noastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 In locul unde se tine intrunirea sunt foarte multe terase ceea ce e bine pentru ca veti avea de unde alege dar terasa oficiala a motociclistilor va fi cea cu camionul TIMISOREANA deci acolo va invitam pe toti pentru ca aici va putem garanta preturile de 15.000 la bere si 10.000 la mici. OK...va multumim de informatie...e bine de stiut...ne vedem acolo incepand de maine pentru a fi indrumati catre locul intrunirii puteti suna la urmatoarele numere de telefon : 0723 161 351 Mihai Sarghe - Honda Transalp -verde 0746 239 000 Bogdan Tanase - Honda CBR 600 -rosu cu alb 0741 593 056 Mihai Botez - Suzuki DR - alb cu mov 0744 514 008 Adrian Caramatescu - Yamaha XT - negru ne sunati si va conducem sau va aratam drumul. VA ASTEPTAM CU DRAG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Puteti conta shi pe mine! In special in ziua de sambata! 0745587688 BMW K 100 RS albastru GL 76 MTB! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 ce s-a mai rezolvat azi la intalnire? ceva nou? am auzit ca nu aveti fete la intrare pt bratari... something new? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 se mai face excursia in macin ? cu belgicii ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 se mai face excursia in macin ? cu belgicii ? nu stim mai....este ideea domnului Ilie Plescan lasa tu belgicii si hai sa facem o tura cu romanasii care vin la intrunire... daca vine Zoli de la Tg.Secuiesc mergem sa-i aratam namoalele... sau daca sunt amatori ne bagam oricum... TU SA VREI... i-a dat span ingeru tau pazitor ??? ce motor are ??? . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 pana seara tarziu baietii au facut ultimile pregatiri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 pana seara tarziu baietii au facut ultimile pregatiri... MOTOBRAND i-a asteptat la 2.00 noaptea pe cei de la sonorizare... MOTOBRAND este EROUL NOSTRU... BRAVO BRANDELULE... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 amanati intrunirea asta weekendu` viitor ce mama naibii bagati 2 intruniri in acelasi weekend de parca nu stiati ca si targoviste e tot acum. de parca au intrat zilele in sac weekendu asta 2 intruniri si celalalt nici una. sunt de-a dreptul ofensat asta e primul meu post si sunt deja nervos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 amanati intrunirea asta weekendu` viitor ce mama naibii bagati 2 intruniri in acelasi weekend de parca nu stiati ca si targoviste e tot acum. de parca au intrat zilele in sac weekendu asta 2 intruniri si celalalt nici una. sunt de-a dreptul ofensat asta e primul meu post si sunt deja nervos Nu pot sa ma abtin sa-ti spun: GET LOST !!! Azi la 12 pleaca TRANSALP,CBR 600 Maine dimineata HAYABUSA,CBR 600 F4,CBR 600 F3,YAMAHA FAZER si IJ PLANETA 5!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Nu pot sa ma abtin sa-ti spun: GET LOST !!! Azi la 12 pleaca TRANSALP,CBR 600 Maine dimineata HAYABUSA,CBR 600 F4,CBR 600 F3,YAMAHA FAZER si IJ PLANETA 5!!! bine ca ai invatat si tu de la mine ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 amanati intrunirea asta weekendu` viitor ce mama naibii bagati 2 intruniri in acelasi weekend de parca nu stiati ca si targoviste e tot acum. de parca au intrat zilele in sac weekendu asta 2 intruniri si celalalt nici una. sunt de-a dreptul ofensat asta e primul meu post si sunt deja nervos inainte de a fi asa vehement si nervos la adresa noastra, ia si citeste si posturile de la cealalta intrunire si ai sa vezi ca nu numai ca noi nu stiam ca la targoviste va fi intrunire in acest week end dar nici macar cei ce organizeaza intrunirea la targoviste nu stiau daca vor avea sau nu intrunire decat cu 2 saptamani inainte iar pe de alta parte daca te uiti in programul intrunirilor pe 2006 ai sa vezi ca intrunirea noastra a fost anuntata din luna noiembrie 2005. in concluzie cred ca ai gresit topicul cand ai zis ca ar trebui sa amanam noi intrunirea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 MOTOBRAND i-a asteptat la 2.00 noaptea pe cei de la sonorizare... MOTOBRAND este EROUL NOSTRU... BRAVO BRANDELULE... Voiai sa spui orele 4,30 AM! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 ce sa fac si eu, am incercat sa aman o intrunire... ca sunt din constanta si nu pot sa vin la o aruncatura de bat ca acum sunt plecat aiurea prin alte tari si ma intorc joi... daca era weekendu viitor il prindeam si eu... hai ca va dau 100 ron daca-l amanati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 ce sa fac si eu, am incercat sa aman o intrunire... ca sunt din constanta si nu pot sa vin la o aruncatura de bat ca acum sunt plecat aiurea prin alte tari si ma intorc joi... daca era weekendu viitor il prindeam si eu... hai ca va dau 100 ron daca-l amanati MAAAAAAAAMA ce prostii zici! E atat de mare ca acopera plecarea ta aiurea cat shi distanta dintre Romania shi acele alte tzari in care te afli! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 MAAAAAAAAMA ce prostii zici! E atat de mare ca acopera plecarea ta aiurea cat shi distanta dintre Romania shi acele alte tzari in care te afli! uite un supermembru care nu vede o ironie mare cat toate zilele... auzi unu mic ca mine sa poata amana o superintrunire a moldovenilor de pretutindeni... si nu numai. bafta ma supermembrule tu sa fii sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Am nevoie de informatii cum ajung de la intrarea dinspre Braila la locul desfasurarii evenimentului.Urgent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate