Mark81 Postat Iunie 26, 2011 Autor Share Postat Iunie 26, 2011 Bafta, poate ai tu mai mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Bafta, poate ai tu mai mult noroc Don't ever give up Tu mai practici acest sport ? Ce iesiri ai in plan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 N-am gasit enduristi in buc asa ca m-am mutat la BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ce iesiri ai in plan ? mai bine lasa-l pe-asta sa se duca singur. Crede-ma ca nu vrei sa mergi cu el pe unde isi face el planuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Va asteptam la un concurs si atunci aveti unde sa iesiti pe 19-21 august in zona Transfagarasan. sait www Transilvania Challenge.com trasee frumoase ptr clasa hobi si bineinteles organizat prin FRM de Clubul Sportiv Endurorom Agnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Care mergi maine, sambta, la Buzau pe traseul de la mondiale? Nu prea am viteza dar trec cam peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Cred ca ajung eu maine pe la Monteoru.Daca e, ne vedem pe la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Ok. Pe la 10 sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Iese cineva duminica 31 iulie la Monteoru sau in zona? Eu voi veni duminica dimineata dinspre Baicoi, iar seara voi pleca spre Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Cred ca vin eu. Vorbim sambata seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Iese cineva la o tura sambata 27.08? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Endureala 2 sau 3 sept? Tudor 0722 291. 302? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 In perioada urmatoare voi fi in zona Targu Mures, mai precis satele Saulia si Pogaceaua. Partea misto e ca am mobra cu mine. EXC-ul. Dealurile din imprejurimi sunt perfecte pt endureala. Zapada a disparut iar vegetatia e inca mica. Daca cineva din zona e amator de iesiri enduro, eu sunt disponibil atat in week-end, cat si in timpul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 pai nu se poate: ala ar fi deja despre drz 400 e... ps. enduro peisagistic nu inseamna forestiere. inseamna sa urci pe creasta aici si sa cobori pe dincolo... apoi te intorci acasa pe asfalt. un fel de: podu-olt la bixad sau maneciu - lacu vulturilor - siriu pps. ma stiti voi, dar sunt suspendat si nu mai intru buna ai fost la lacul vulturilor?eu am incercat pe la chiojdu dar am ratacit drumu si n-am mai ajuns..daca ai fost pe la buzau-siriu te rog zi-mi si mie cum ajungi..prin varllam, gura teghii nu? multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Ia, mai, o harta si citeste. Pe la Gura Teghii - Varlaam se urca in Penteleu. In Siriu se urca pe Valea Siriului. Ambele sunt drumuri de jeep. Nu de enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Iese cineva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 nu ma, toata lumea e constipata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate