4bike Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca ar fi interesant de vazut creativitatea romanului in anii comunismului si ce s-a putut face de voie de nevoie,din lipsa de piese sau din nestinta,cu unele motociclete considerate azi,clasice. Mai rau e ca uni continua flexuiala si azi ptr. a-si dovedi prostul gust sau ptr. a indrepta ce nu au facut bine nemtii,rusii si altii Cine are poze cu motociclete ciudate sa le posteze aici. ks600 ks-ul 600 a lui @danyoldmoto dkw nz 350 /43 dkw-ul lui @simson simson motocicleta anii '30 nedescoperit modelul inca! motor de bmw r12 in rest nu se stie Adler 200 Nsu 500 ohv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cioperistii astia satanisti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Motoreta lui Dany e singura care o intrece pe asta, ciupărul lui Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Chopper-itul "babelor" e doar o alta modalitate de a ne bate joc de istoria moto......... Editat Octombrie 17, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 17, 2010 Autor Share Postat Octombrie 17, 2010 Cioperistii astia satanisti!!! @daemon-ule tu crezi ca faci ceva mai calumea?bleah,tot asa te vor "felicita" si pe tine alti peste ani de zile ptr. kitsch-ul realizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cioperistii astia satanisti!!! Inseala-ne asteptarile (cu proiectul tau) , te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Inseala-ne asteptarile (cu proiectul tau) , te rog. Mesaj completat Motoreta lui Dany e singura care o intrece pe asta, ciupărul lui Speed. Mesaj completat @daemon-ule tu crezi ca faci ceva mai calumea?bleah,tot asa te vor "felicita" si pe tine alti peste ani de zile ptr. kitsch-ul realizat Stii tu sigur ca e un kitsh....????Asa sigur esti tu???....Hmm...daca ma gandesc mai bine si fac o socoteala mica....asa la prima vedere kitsch-ul care vreu sa il fac.....cred asa ca ti-ai cumpara cam 2 URAL M72 perfect reconditionate.....Parerea mea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Depinde de anul fabricatiei M-ului 72 si de ce fel de piese (cat de originale) s-au folosit la reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Depinde de anul fabricatiei M-ului 72 si de ce fel de piese (cat de originale) s-au folosit la reconditionare Mda...adevarat ce zici.......Dar mai depinde si ce pui pe kitsch nu??? Editat Octombrie 17, 2010 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Motoreta lui Dany e singura care o intrece pe asta, ciupărul lui Speed. tare as vrea sa ma intilnesc cu persoana care a facut macelul asta din m72 cu riscul unei amenzi mari as spune mai multe dar....sa combini simson cu m72 deja intrece orce imaginatie bolnava... Editat Octombrie 17, 2010 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Gata, terminati cu disputa asta, va mutati pe topicul lui Speed sau luati pauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Ia cauta un motor original (sau reconditionat numai cu piese originale) de M72 din 1953. Mai poti compara NUMAI pretul motorului cu orice bober facut din M72 cu piese adunate ? Editat Octombrie 17, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 sint curios daca vom mai vedea exemplare asemanatoare macelarite in ultimul hal si peste 5,10 ani,deja sint rare ca o virgina ma refer la m72 nu la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 17, 2010 Autor Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) stai linistit Lolo Id ca asta e in stare s-o poleiasca cu aur,numai ca sa iasa in evidenta,ca tzigani cu lanturile alea la gat hai @deamon'e,grabeste-te ca ai un loc de veci pregatit aici la killerite tocmai va aparea unul,dany...ptiu Editat Octombrie 17, 2010 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 sa fiu sincer acu multa vreme in urma cum luasem permisul..am avut un jupiter 4 si sa transformat in chooper dar lam facut cu gust nu bataie de joc...pe vremea aia sa vezi un chooper original sau sa-ti permiti unul era o minune...pe la intilnirile unde mergeam le puteai numara pe degete linistit japonezele..comunistele erau la putere jupiter4 gasem atunci cu zecile la pret de nimica..stiu da dadusem un casetofon pe el pe vremea aia dar m72 deja e o raritate cum spuneam mai sus... una e sa modifici si alta e sa-ti bati joc de un motor care deja e o raritate pe la noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 stai linistit Lolo Id ca asta e in stare s-o poleiasca cu aur,numai ca sa iasa in evidenta,ca tzigani cu lanturile alea la gat hai @deamon'e,grabeste-te ca ai un loc de veci pregatit aici la killerite tocmai va aparea unul,dany...ptiu Daca tu stii ca sunt tigan....e doar parearea ta....si asa ca sa stii daca te tot dai de oldschool sa stii ca poleiala aurita se poarta la old school....eu nu fac old school.......dar parerea ta.....RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Propun posturi off-topic de aici sterse si topic Bobber de la comuniste mutat la chopper. Decizia apartine moderatorilor. Editat Octombrie 17, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Nu, ca facem varza topicul ala. Hai sa ne concetram sa fim ontopic pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Ce ziceti de Mobra asta ? Editat Octombrie 17, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Merge cu ij-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Ij-ul asta seamana cu trusa mea de scule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Ce ziceti de Mobra asta ? Asta este interesanta......amuzanta..... Mesaj completat Merge cu ij-ul asta. Iar asta este un Ij varianta MODERNA....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Ij-ul asta seamana cu trusa mea de scule Ahh, bine ca mi-ai adus aminte. Revin pe topicul cu scule. @Speed, daca nu ai ceva inteligent de spus, ia-o mai usor cu postatul. Deja ma agasezi cu postarile tale lipsite de substanta, pline de puncte puncte si de emoticoane. Puna mana pe mouse, da-i cu scrollu in sus si jos si citeste pe aici, sa mai pricepi ceva istorie moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 si totusi , nu cred ca am uitat vre-unul dintre noi noua U.S.S. Enterprise: /index.php?...8697&st=970 ; ; Dumnezeule! ce le mai trece prin cap unora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 aaa, stiu! luati-ma la bataie. abia astept sa dezmembrez uralul de la Aleko. si sa pun motorul pe unul din cadrele de M, care pica la indemana. mwhahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate