Vizitator Andr3y Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) am dat din intamplare de poza asta pe un site de manuale ...mie unu imi place... voua ? Editat August 30, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 am dat din intamplare de poza asta pe un site de manuale ...mie unu imi place... voua ? dak am vedea si poza ar fi ok.. mai pune-o odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 care poza? Astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 asta nu alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 stie careva cat costa una? oricum pun pariu ca e prea scumpa si nu merita sa dai atata pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 traiasca derbi sa mai manance si aprilia lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 rotile sunt frumoase desi culoarea ar trebui sa fie neagra sau sosie..albastrul ala e :bleah:marchesini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) stie careva cat costa una? oricum pun pariu ca e prea scumpa si nu merita sa dai atata pe ea. Nu-i prea scumpa... doar 3.500 euro! (in Germania, ca la noi... stiti si voi) Editat August 31, 2006 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 e indentica cu rs-u de 125 numai ca are motor de 50 .. big deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 e indentica cu rs-u de 125 numai ca are motor de 50 .. big deal ia uite-te mai bine ti se pare identica transmisia pe cealalta parte, esapamentul sub sa, stopul sub codita, si rotile mult mai subtiri... e mai usoara si mai ingusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 mi se pare mie sau pasagerul trebuie sa fie neaparat un solalez cu un poponeata lat de maxim 10cm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 seaua spate e chiar hidoasa:) da are etriere radiale un mare + fata de rsu vechi +un design mult mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 mi se pare mie sau pasagerul trebuie sa fie neaparat un solalez cu un poponeata lat de maxim 10cm ? la ce puuula mea iti trebuie pasager la 50 cmc? vrei sa prinzi 40 in 10 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 pretty cool... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvaN_Rs Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 asta chiar e copie dupa derbi gpr.... toba aceeasi si forma.... Au ramas astia de la aprilia fara idei:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ripp3rS Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 tot polizoare sunt ... cu sunetele alea zz-ite prtttzzz pttrrzzzz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 tot polizoare sunt ... cu sunetele alea zz-ite prtttzzz pttrrzzzz ) si al tau cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 si al tau cum e? polizor cu portavoce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ripp3rS Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 zmmmm zzzmmmm zmmzmmmmzmmmzmm ceva de genu face a mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 la ce puuula mea iti trebuie pasager la 50 cmc? vrei sa prinzi 40 in 10 ani? chiar daca iti radpund dupa atata timp, tin neaparat sa-ti zic ca prindeam cu rs50-ul foarte repede 80-85km/h cu pasager, cred ca multi subestimeaza rs50-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Eu am un prieten care merge cu SR50 cu 70-80 cu pasager si are ambreiaj centrifugal si n-o sa ia RS50 mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Eu am un prieten care merge cu SR50 cu 70-80 cu pasager si are ambreiaj centrifugal si n-o sa ia RS50 mai mult? 85 sau 90 in panta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 De la un 50 ce mai vrei?Ai viteza cat sa mergi in limita de viteza pe majoritatea soselelor.Da zmeii vor suta in 2 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate