DAC MOTORS Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) DAC Motors, impreuna cu OPEN PUB, au placerea sa va invite la HALLOWEEN PARTY V Asa cum s-a obisnuit toata lumea oana acum, la petrecerea de Halloween vom avea concursuri surpriza, premii cu specific moto, distractie, voie buna, mahmureli crunte (vroiam sa zic Libatii, dar pe urma o sa ne intrebam din nou: Ce p... mea sunt libatiile?) Locatia: OPEN PUB, str. Tunari nr. 65 Data: 30.10.2010 Ora de deschidere: incepand cu ora 19:00 sau cum va e cheful Se termina cand va cadea ultimul om sub masa sau cand iese soarele. Editat Octombrie 20, 2010 de dead_man_walking modificare post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 cu intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 INTRAREA LIBERA doar e criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 INTRAREA LIBERA doar e criza Cu iesitul va fi mai greu ... dupa atata bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 astept idei cu propuneri de costum (poopy de la tine nu vreau ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 astept idei cu propuneri de costum (poopy de la tine nu vreau ). in costumul lui ADAM ..nu iti dau sugesti de frunze sa nu se interpreteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 si unde gasesc eu frunza de palmier??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 si unde gasesc eu frunza de palmier??? in lanul de palmieri :P ..bine ca nu folosea adam scoica atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 razi tu razi deceneu ... da parca te vad imbracat in hitler )))) si ugluk ... vezi ca la noi se gasesc foarte usor acele de brad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 up up up veniti ca va ia mama...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 up,cred ca o sa fie marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 ma bag si eu , cred ca ma costumez in om bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 pai noi nu venim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Ugluk nu te mai chinui cu frunze, ca-ti facem rost de un copac intreg: http://thelongestlistofthelongeststuffatth...smallest29.html Geo, nu mai ameninta lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Wohoo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Paint-Shop Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Sa spunem si de premii sau le tinem surpriza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 ma bag si eu , cred ca ma costumez in om bun sunt cu bine primiti si "oamenii buni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Dupa cum s-a stabilit deja eu o sa fiu omul rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Dupa cum s-a stabilit deja eu o sa fiu omul rau Iar vi deghizata-n "evadata"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Iar vi deghizata-n "evadata"? Nu Asa arata ea in fiecare zi, io zic sa se deghizeze in om normal. Vine si je pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Asa arata ea in fiecare zi, io zic sa se deghizeze in om normal. Adica ma imbrac des in dungi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Nu M-ai facut curios, ce oameni sunt mai rai ca detinutii? Si sa nu-mi raspunzi ca gardienii Ca o gluma obosita, folosita in fiecare an...Dupa ce ma imbat crancen, ma deghizez in omu' invizibil. Lasand glumele expirate, chiar n-am idee inca cum o sa ma degizez. Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 as avea eu o idee ptr tine dar iti trebuie 6 pitici si o alba ca zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 as avea eu o idee ptr tine dar iti trebuie 6 pitici si o alba ca zapada Si inpreuna cu Alba-ca-zapada si cei 6 pitici, o sa cantam melodia "10 negrii mititei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate