marmota Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) Am reusit sa-mi sparg o oglinda si am alergat fo 2 zile dupa un geamgiu care sa-mi faca un oki de oglinda. Dupa doua zile de cautare am gasit unul ce mi-a facut un oki de oglinda, dar este oglinda normala nu d-aia auto. Are cineva idee unde as putea gasi oglinda auto si un meserias care sa stie s-o puna in ohlinda mea? Editat August 31, 2006 de marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) Am reusit sa-mi sparg o oglinda si am alergat fo 2 zile dupa un geamgiu care sa-mi faca un oki de oglinda. Dupa doua zile de cautare am gasit unul ce mi-a facut un oki de oglinda, dar este oglinda normala nu d-aia auto. Are cineva idee unde as putea gasi oglinda auto si un meserias care sa stie s-o puna in ohlinda mea? Pentru oglinda auto, incearca la magazinele de piese auto, de regula cele de dacia. Ar trebui sa gasesti oglinda retrovizoare (doar geam) de dacia pick-up (banuiesc ca a ta nu are dimensiuni mai mari) din care poti taia exact forma si dimensiunea de care ai nevoie. Ai grija ca si astea pot fi tot normale in loc de auto, dar iti poti da seama foarte usor (obiectele pe care le vezi in oglinda auto sunt mai aproape decat par). Succes. later edit: Pentru fixat in suport, stiu ca exista in comert un adeziv special pentru oglinzi, ar trebui sa fie suficient Editat August 31, 2006 de KATANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 La fel am facut si eu: Oglinda de camion din targ (cca 150000), extras geamul (ai grija sa nu iei una lipita), dus la geamgiu impreuna cu suportul original - si decupat. Dupa care acasa am mai frecat-o cu smirghel pe margini, dar fara prea mare spor. Deci ai grija sa o taie ca lumea din prima. La loc am prins-o cu silicon transparent pentru constructii, dar gasesti si banda dublu-adeziva (Bricostore, Practiker) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Multumesc pt idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 cum intri pe lizeanu, de pe shtefan cel mare, o iei spre tei shi o sa vezi la un moment dat pe stanga: geamuri shi oglinzi!!! demontezi oglinda, itzi fac aia shablon shi au shi geam auto sa-tz faca oglinda o sa coste max 100.000-150.000 s-auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 cum intri pe lizeanu, de pe shtefan cel mare, o iei spre tei shi o sa vezi la un moment dat pe stanga: geamuri shi oglinzi!!! demontezi oglinda, itzi fac aia shablon shi au shi geam auto sa-tz faca oglinda o sa coste max 100.000-150.000 s-auzim de bine!!! Sencs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate