remu1 Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Se poate modifica un KTM 250 exc- F si pentru touring ? Adica un rezervor mai grasut si o sa mai comoda ? Se preteaza la drumuri lungi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 De ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 De ce ? pt ca e un motor conceput pt ture scurte si in forta. De aceea la el reviziile se fac la ore de functionare si nu la km. E bun pt enduro si rally raid, eventual un SM pt oras, dar in nici un caz pt ture lungi. PT asta KTM are LC4 Adventure sau LC8 Adventure ( S e preferatul meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 De ce ? Pentru ca e un motor de cross din care s-au "stors" toti caii. E un motor facut sa dea totul intr-o cursa/ doua si apoi sa se verifice reglaje. Ia LC4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Am inteles . Va multumesc pentru raspunsuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 31, 2006 Admin Share Postat August 31, 2006 Se poate modifica un KTM 250 exc- F si pentru touring ? Adica un rezervor mai grasut si o sa mai comoda ? Se preteaza la drumuri lungi ? Tu te referi la 250 exc-f modelul 2007? Sau la 250 exc racing 2006? In fine, oricare dintre ele nu prea merg la touring, e un motor de 250 turat. Daca vrei sa faci rally-raid poti sa-i pui rezervor de 13l, dar trebuie sa-i schimbi si saua si ceva bucse la radiator. e un motor de cross enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 enduro Ai dreptate EXC F e enduro. Insa e derivat dintr-un motor de cross SXC F. Una peste alta - e un motor de curse care da 40 cai din 250 cmc in 4 timpi. Nu merge la plimbare. Exista la KTM o motocicleta cu fiabilitatea LC4 si mai aproape ca si conceptie de EXC - 625 SXC http://www.ktm.ro/625sxc. Fata de un LC4 costa cu 200E+TVA mai mult, e cu 10kg mai usoara, are topa de EXC (aluminiu), are rezervorul putin mai mic (9l), vine echipata cu cauciucuri de enduro ca EXC. Cred ca se descurca mai bine ca LC4 la enduro. Si ca tot discutam de asta ... cica se mestereste la un nou motor pentru LC4 ... un 690 pe injectie. Nu prea am timp sa caut pe net, dar sigur gasim ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate