theBD Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 uleiurile mai vascoase sunt recomandate pt compuniste care se incing ca draq si uleiul se face o supa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 Uite uleiurile dupa cum am promis: Clasa: SE sau SF Vascozitate: SAE 10W40, 10W50, 20W40 sau 20W50. Am vorbit cu cineva care se pricepe la uleiuri si mi-a zis ca nu este diferenta intre uleiurile pentru motociclete si cele pentru masini (la motoare in patru timpi pe benzina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Salut, Sunt Radu din Bucuresti si au Vulcan 750 A5, model California, din '89. Sunt incintat de ea, arata super bine (nu am acum poza cu ea dar revin). Pentru cei care vor sa afle mai multe de Vulcan, in special modelele 750 si 800, exista grup pe yahoo, vn750@yahoogroups.com pe care vi-l recomand, sunt americani majoritatea dar sunt doxa de informatii, tot ce stiu despre motocicleta mea am invatat de la ei. De asemenea recomand cartile scoase de Clymer, mi-am luat cartea lor despre Vulcan 750 si e super buna. Despre uleiuri: ATI INNEBUNIT ???? cum sa puneti ulei de masina in motor de motocicleta? Uleiurile moto sunt speciale, au aditivi speciali, motorul de motocicleta lucreaza la turatii mai mari, presiuni diferite, temperaturi mai mari, etc. In orice carte de motociclete scire mare WARNING la intretinere, NU folositi uleiuri auto chiar daca sunt din aceeasi clasa (10W40, etc). Daca nu ar fi fost necesare uleiuri speciale, nu cred ca ar mai fi fost create. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 cred ca nepra mea nu se supara daca ii dau ulei de dacie.. voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Salutare all. Eu am o Suzy Marauder de 800 si sunt posesorul fericit al manualului de utilizare service care stipuleaza negru pe alb ca se baga benzina fara plumb de 98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Salutare all. Eu am o Suzy Marauder de 800 si sunt posesorul fericit al manualului de utilizare service care stipuleaza negru pe alb ca se baga benzina fara plumb de 98. La fel scrie si la mine dar mai spune ca acesta este datorita obligativitatii de incadrare in normele de noxe din SUA. A mea este model SUA. Dar nu are catalizator. Merge si cu si fara, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 eu cand am luat-o pe a mea am bagat din greseala normala, am venit pe Buc-Pitesti asa cu ea si abia in Bucuresti am schimbat gazul. Se auzea la fel motorul, am remarcat insa o crestere de putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 eu cand am luat-o pe a mea am bagat din greseala normala, am venit pe Buc-Pitesti asa cu ea si abia in Bucuresti am schimbat gazul. Se auzea la fel motorul, am remarcat insa o crestere de putere Este normal daca bagi cu plumb sa observi o crestere de putere. Benzina cu plumb are putere detonanta mai mare decit cea fara Pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Corect, asta intr-o tzara straina, in care stii sigur ca e o diferenta de calitate:)))) Dar in Romania, la ce craci de marijuana am vazut prin benzina si motorina, mi-e frica dreaq sa nu-mi dea aia gaz lampant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Despre uleiuri: ATI INNEBUNIT ???? cum sa puneti ulei de masina in motor de motocicleta? Uleiurile moto sunt speciale, au aditivi speciali, motorul de motocicleta lucreaza la turatii mai mari, presiuni diferite, temperaturi mai mari, etc. In orice carte de motociclete scire mare WARNING la intretinere, NU folositi uleiuri auto chiar daca sunt din aceeasi clasa (10W40, etc). Daca nu ar fi fost necesare uleiuri speciale, nu cred ca ar mai fi fost create. E ok ce zici, dar eu o sa postez o pagina din manualul de la Kawasaki LTD 450 unde scrie despre uleiuri. Cine stie germana poate sa ne traduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Mda, la mine in manual nu scrie la sectiunea uleiuri decat, citez "Use only high-quality Suzuki-recommended engine oil 10W40"... dar, instinctiv, simt ca nu pot sa pun un cacao de Castrol sintetic de mashini, si e cazul sa ma orientez catre uleiuri speciale de motocicleta, ca doar nu e Jawa, in pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Atasez paginile scanate din cartea de la LTD 450. Pagina 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Pagina 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Si ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate