romeo s.katana Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 Asta-i prima mea motocicleta sport.O am de anul trecut, pana atunci am avut comuniste.Sunt foarte mandru de ea dar acum vreau sa-i inveselesc imaginea pt ca este plictisitor de neagra.In rest sunt chiar indragostit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Aprilie 6, 2004 Autor Share Postat Aprilie 6, 2004 Nu m-am prins cum drak devin din pieton motociclist.Asta-i motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 Felicitari si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 6, 2004 Admin Share Postat Aprilie 6, 2004 Nu m-am prins cum drak devin din pieton motociclist. Mai baga posturi Misto motorul, sa-ti traiasca! plictisitor de neagra e kul, las' sa se plictiseasca aia de pe margine care se uita la tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 radu.barsan@mymail.ro Super motorul, modelul acesta e visul meu, eu am unul de 600 din 95 si e acceptabil, daca ma dadeau banii pe afara ca al tau imi luam. Bafta cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 10, 2004 Share Postat Aprilie 10, 2004 Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el.Cat mai multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate