Constantin Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 L-a facut cineva? De la Bertea in sus, nu mai sunt drumuri, pt a raspunde la barajul Paltinu. As incerca week-endul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 L-a facut cineva? De la Bertea in sus, nu mai sunt drumuri, pt a raspunde la barajul Paltinu.As incerca week-endul acesta. Uite aici niste trasee: http://www.enduro.prosmile.ro/download-tra...enduro-romania/ Orienteaza-te dupa traseul: Bertea - Lutu Rosu - gol alpin - Pasul Bratocea . Din golul alpin se poate coti spre Valea Doftanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 De la Bertea trebuie sa ajungi la Pietriceaua. Ori te duci pe vale in sus spre Lutu Rosu. La un moment dat se face o poteca (evident nemarcata!) care urca in stanga in sus in padure. Asta e varianta mai grea. Ai si o varianta mai usoara, din Bertea cam din centru faci pe o ulita in stanga si continui pe o poteca pe o creasta. Ambele variante se unesc in Pietriceaua. Apoi o iei pe culmea Netrebnicul si apoi prin padurea Netrebnicul, pe o poteca (drum de stana) foarte vizibila. Din acest drum ai vreo doua iesiri in stanga prin padure, pe care poti ajunge in drumul forestier de pe valea Paltinoasa, care te scoate direct la barajul Paltinu. Sau poti continua inainte pana dai in gol alpin, apoi ai doua variante de iesire stanga spre Tesila, respectiv Traisteni. In orice caz, acum in aceasta perioada, dupa ce au coborat stanele, de la Pietriceaua incolo n-o sa ma intalnesti pe nimeni. E o zona foarte salbatica. Nici semnal GSM nu prea este. In schimb bantuie ursul, odata cand ne oprisem sa mancam, a trecut la 20m de noi alergand dupa o caprioara. Si traseul, exact inainte de iesirea in golul alpin, are o urcare care e de obicei uda si dificila. In consecinta te sfatuiesc sa te duci doar impreuna cu cineva care a mai fost. Succes! Mesaj completat PS. Daca iesi din padurea Netrebnicu pe prima sau pe a doua iesire spre forestierul din Valea Paltinoasa, n-ai nici o problema. Greutatile incep dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 26, 2010 Autor Share Postat Octombrie 26, 2010 Multumesc. Noi suntem de la Motoveterani, astfel ca optam pt traseul usor. Bertea - Pietricica inteleg ca il putem face chiar fara enduro. La Pietricica putem ajunge si pe drum, prin Alunis. Este drum pt motociclete de strada? Eu am Kawa de 250 enduro street. Nu avem pe nimeni care sa fi facut acest traseu, astfel ca de la Pietricica vom merge spre platou cat vom putea si apoi back. Ca timp, 2 - 3 h ajung, de la plecarea din Berta? Salutari, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 m-am jucat prin zona aia cu super tenerele. traseu nu ar fi al naibii de greu, da trebuie atentie la vreme, ca sunt cateva locuri cu un teren f f lutos, de iti incarca instant roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Sambata si duminica sunt in zona Valea Doftanei cu un 450 EXC. Cine are chef de o iesire prin zona Baiului- Grohotisului- Paltinu ma poate gasi la 0730 081 114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 vrea cineva in Baiu sambata asta? ca eu sunt prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 vrea cineva in Baiu sambata asta? ca eu sunt prin zona Sambata asta sunt liber la enduro Hai sa ne organizam de o iesire. Telefonul meu e 0723 51 74 38. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ce zici mah Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Sambata asta sunt liber la enduro Hai sa ne organizam de o iesire. Telefonul meu e 0723 51 74 38. s a organizat vreo ieseala wendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 da ma vad dimineata cu andrei data viitoare tre sa te misti mai repede macar cu un telefon bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ce zici mah Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 atunci sa organizam o ieseala si wendul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 atunci sa organizam o ieseala si wendul viitor eu nu pot decat peste 2 sapt. daca vrei atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ce zici mah Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 nu am nimic impotriva, si peste 2 sapt vreau sa ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 nu am nimic impotriva, si peste 2 sapt vreau sa ies ti-am trimis nr. meu, ne auzim sapt. aviatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Vin si eu, tel. 0722 291 302 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Vin si eu, tel. 0722 291 302 ne auzim saptamana viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Super, dar saptamana asta nu vrea nimeni sa se dea? Eu sunt disponibil cam oricand :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ce zici mah Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 eu as vrea sa ies weekendul asta, 0727828811 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate