smokefield Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Vreau sa schimb fisele si nu stiu ce merge ca inlocuitor...adica ce fise din comert au forma aia ca sa mearga bine acolo...si presupun ca sunt pe aci oameni care au schimbat fisele - si vreau sa stiu cu ce . Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 poti sa pui orice fel de fisasa daca nu te intereseaza deparazitarea. gasesti si curbate. daca nu, atunci ia nuna mai lunga, tai capetele si pui pipe din alea de moto(care iti plac tie cum se potrivesc), se infileteaza in fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Poti pune shi fise shi pipe de dacie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Se potrivresc orice fel de fise, doar sa fie clasice. Adica sa nu fie de alea de la motoare cu injectie, ca alea is mufate. Eu am avut si fise de dacie, si acum am luat de la un Dnepr niste fise rusesti, de alea cu pipa de ceramica, rosie......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate