stoeanp Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 (editat) nu am gasit nicaieri si nu stiu ce sa-i fac, nu prea ma pricep la electronica. eventual un manual de reparatii ar fi bun. Editat Septembrie 2, 2006 de stoeanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 nu am gasit nicaieri si nu stiu ce sa-i fac, nu prea ma pricep la electronica. eventual un manual de reparatii ar fi bun. sal ! am o carte de reparatii in germana si s-o traduc sau scanez toata sincer sa fiu .... mi-e lene ! spune-mi de ce ai nevoie, eventual iti scanez eventual schema electrica si ti-o trimit mail. da-mi un mail ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 nu am gasit nicaieri si nu stiu ce sa-i fac, nu prea ma pricep la electronica. eventual un manual de reparatii ar fi bun. Poate te ajuta CZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 stoeanp2001@yahoo.com. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 stoeanp2001@yahoo.com. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 nu se vede poza deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 sal ! scuze dar i-a trebuit cam mult s-o incarce ... prima data m-am plictisit!!schema_cablurilor.tiff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 daca erai in bucuresti ti-o faceam eu ca am avut si eu un cz acu 6 ani si i-am facut toata instalatia de la 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Cine are nevoie de piese pt CZ, intrati aici,le dau pe bere numai sa va foloseasca: piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) daca erai in bucuresti ti-o faceam eu ca am avut si eu un cz acu 6 ani si i-am facut toata instalatia de la 0 mi-ar prinde bine una facuta asa pt. to(n)ti Editat Septembrie 7, 2006 de stoeanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate