Cesar Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Au scris mai devreme toti care se pricep. Sau nu Rezultatele precise comparative si teste de revista nu sunt disponibile inca pentru ca nu s-au facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Au scris mai devreme toti care se pricep. Sau nu Rezultatele precise comparative si teste de revista nu sunt disponibile inca pentru ca nu s-au facut. eu personal nu am nevoie de rezultate "precise si teste de revista" sant posesor de radiator care 1/3 este "blocat de mizerie" pe exterior si vreau sa l curat.daca ma puteti ajuta cu un sfat va multumesc. daca nu asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Cred ca am mai postat pe topicu asta da nu am avut timp sa verific. Iti zic o chestie care e sfanta, nu dauneaza obiectului curatat in nici un fel si are rezultate maxime. Curatare cu ultrasunete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Eu am curatat radiatorul cu benzina. Era 1/2 blocat de insecte. Benzina a dizolvat totul intr-o perioada scurta de timp. Cu o periuta de dinti am indepartat maruntaiele de insecte ramase. Happy cleaning! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 nu am posibilitatea de a curata cu ultrasunete la mine in garaj si nu cunosc pe nimeni care ar avea un asemenea aparat. Mesaj completat pff... solutie de soda caustica - dar atentie, manusi pe mana altfel se ramane fara piele. Si se spala in cateva minute altfel ataca aluminiul. gata am gasit! nu am fost atent la primele postari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate