Oformula Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 O excursie foarte frumoasa si reusita (vreme super,vizibilitate buna).Au participat 3 motore,2 F650GS SI 1 FORMULA 200 CC.Plecare din Bucuresti la 6.00,(retur 23.00)-Pitesti-Vilcea-Sibiu-Rasinari-Paltinis-(forestier Gitul Berbecului-Valea Frumoasei-Pasul Tartarau)-Obirsie-Pasul Urdele,DREAPTA-(FORESTIER STRATEGICA facut de nemti in timpul razboiului,merge numai pe golul alpin varf cu vizibilitate foarte mare si niste peisaje care nu le uiti usor,urcari si coborari deosebite)-Malaia-si asfalt pana la Bucuresti http://picasaweb.google.com/11241736573096...rategicaMalaia# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Cum e drumul ca dificultate ? Visez de multa vreme sa fac strategicul, dar nu stiu daca se poate face cu un Varadero de 1000 sau cu ceva mai light, dar de strada... Cineva imi zicea ca e dificil la coborarea spre Malaia. Aveti cumva un track gps, ca am inteles ca ar fi mai multe variante de coborare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Cum e drumul ca dificultate ? Visez de multa vreme sa fac strategicul, dar nu stiu daca se poate face cu un Varadero de 1000 sau cu ceva mai light, dar de strada... Cineva imi zicea ca e dificil la coborarea spre Malaia. Aveti cumva un track gps, ca am inteles ca ar fi mai multe variante de coborare ? In sens invers...cu urcare de la Malaia am fost intr-o tura cu un Varadero de 1000. Eu eram cu KTM-ul....un prieten era cu Varadero. Am prins si niste balti-noroaie mai mari si a fost scapat de vreo 2 ori Varadero-ul pe jos. In rest nici o problema. Drumul e superb, nu te mai saturi. Editat Noiembrie 9, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 FABULOS!!! Extrem de rar am vazut ceva mai impresionant. N-am fost niciodata pe-acolo si nici nu cred ca voi ajunge prea curand, atat din cauza timpului, cat si din cauza motoretei pe care am cam zdruncinat-o, uneori mult dincolo de limitele ei, pe astfel de trasee. Daca, totusi, voi merge vreodata pe-acolo, mi-as dori sa fac traseul in doua zile, pentru a putea savura mai profund toate acele miracole, miracole atat prin natura lor, cat si prin faptul ca inca mai exista... Felicitari si mai astept de la voi astfel de momente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cum e drumul ca dificultate ? Visez de multa vreme sa fac strategicul, dar nu stiu daca se poate face cu un Varadero de 1000 sau cu ceva mai light, dar de strada... Cineva imi zicea ca e dificil la coborarea spre Malaia. Aveti cumva un track gps, ca am inteles ca ar fi mai multe variante de coborare ? MERGE FARA PROBLEME PE STRATEGIGA DAR IN PERIOADA MAI SECETOASA,DACA ESTE PLOUAT RECENT SAU DE 2,3 ZILE CAM GREU SA TII DE EL(SUNT PORTIUNI MAI GRELE). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) Cum e drumul ca dificultate ? Visez de multa vreme sa fac strategicul, dar nu stiu daca se poate face cu un Varadero de 1000 sau cu ceva mai light, dar de strada... Cineva imi zicea ca e dificil la coborarea spre Malaia. Aveti cumva un track gps, ca am inteles ca ar fi mai multe variante de coborare ? Urcarea din Malaia e mai grea si cu peisaje mai slabute(ai de mers mult prin padure pana in golul alpin), ar fi mai usor sa urci din Ciunget.( de preferabil sa faci strategicul pe urcare) Editat Noiembrie 11, 2010 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Super tare! Deci, "Strategica" făcută de nemți, "Transalpina" de Carol II... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate