Raptoru_alb Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Vreau sa repar cutia de viteza la Ural ,dar nu ma pricep si de aceea vreau sa gasesc un meserias din Bucuresti care stie sa repare cutii de Ural. Acum sa spun si defectele care le are cutia de viteza ,in primul rind are jumatate de cursa la pedala,punerea la neutral este greu de executat, si revenirea la treapta 1 se executa cu greutate . Un tel pt eventualele opinii ... 0727072084 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Aleko, Rabinu, Pedros si altii. Sau cutie absolut noua, 500 lei (negociabil) la baiatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) te sfatuiesc sa pui cutie de nipru din start! succesul garantat! a nu se intelege gresit. Editat Noiembrie 14, 2010 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Salut Mihai, Poti sa imi spui te rog pentru ce model de URAL e cutia? Ma intereseaza daca mai este valabila oferta... E cu marche-arriere? Este varianta cu filtru de aer mare sau cea cu filtru mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cutia poti sa o pui de la M72 la Uralul nou, este cu marÂşarier si din cate ma gandesc acum, ca nu o am in fata, cred ca este varianta cu suportul de filtru mai inalt (daca vrei sa il micsorezi dureaza 10 min, dar nu cred ca are rost). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Vreau sa repar cutia de viteza la Ural ,dar nu ma pricep si de aceea vreau sa gasesc un meserias din Bucuresti care stie sa repare cutii de Ural. Acum sa spun si defectele care le are cutia de viteza ,in primul rind are jumatate de cursa la pedala,punerea la neutral este greu de executat, si revenirea la treapta 1 se executa cu greutate . Un tel pt eventualele opinii ... 0727072084 dicuta cu cristi57, despre Victor Rockn'roll - cred ca poti sa rezolvi cu costuri mici si rezultate supermultumitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate