andrei belcic Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Participanti: eu - Tenere, Bogo - R1200GS, Angi - F650Dakar, Andi - Transalp http://picasaweb.google.com/andreibelcic/20101113Grohotis# Editat Noiembrie 13, 2010 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Caaaaat ma oftic ca n-am putut sa vin! .Cum v-ati descurcat cu navigatia pe intuneric? ..Banuiesc ca drumul de creasta nu impunea urcarea pe varful ala si coborarea real offroad prin iarba. ? Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2010 Caaaaat ma oftic ca n-am putut sa vin! .Cum v-ati descurcat cu navigatia pe intuneric? ..Banuiesc ca drumul de creasta nu impunea urcarea pe varful ala si coborarea real offroad prin iarba. ? Cele bune! A fost haios. Pe intuneric am avut noroc ca am nimerit drumul. O singura data am luat-o pe alt drum dar am avut "tenacitatea" sa ne intoarcem. Pe lumina altfel te orientezi. Inclusiv la ocolirea obstacolelor. Ne-am urcat pe cel mai inalt varf pe un drumeag care se termina chiar in varf. Angi a continuat off the road matematic pe creasta. Restul ne-am intors la drumul normal care ocolea varful. PS Am gasit si de ce sa impotmolit Andi cu Transalpul. A ales sa o ia prin sleaul cu o juma de metru de noroi. Este portiunea unde se chinuie jeep-anele, cea cu gardulet alaturi. La noi, insa, era bezna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ...si ce simplu era pe poteca de langa gard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 neste poze: restul aici: http://picasaweb.google.com/bogdan.bogorin/MuntiiGrohotis# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Mi-nu-nat Booogooooo, la anu' vreau sa merg si ioooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Mi-nu-nat Booogooooo, la anu' vreau sa merg si ioooo uof.... adio draga mea! @bogo: sa-ti fie de bine, bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 uof.... adio draga mea! Adio, dar raman si cu tine pe drumuri asfaltate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 bravo baieti, cu vacile pe acolo, a fost hard si frumos nu ? eu am fost pe acolo in vara cu DR-ul cu gume de cros si au fost cateva treceri cam greute pe urcare! dar e ok traseul, oricum, ar trebui sa nu le mai chinuiti pe acolo pe alea grele, cred ca un 650 monocilindru e cam maxim cu ce te poti descurca cat de cat lejer! data viitoare ziceti si voi. Oricum pana la primavara mai e ceva! keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 foarte frumos ,felicitari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Cateva poze de sambata si AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 PS acum imi vand Caponordul Raid si vreau sa-mi iau ceva sa faca ce-ati facut voi in ziua aia (sosea+creasta), dar cred ca la capitolul bicilindrice numai F 800 GS poate face asa ceva fara probleme pe sosea (ca la mono) sau pe creasta (ca Transalpul si R 1200 GS). Mai studiez varianta noului Tenere ca o solutie de compromis sau KTM 950 Adventure. deocamdata astept sa vand sau sa schimb si dupa-aia mai vad http://www.pro-bike.ro/forums/topic/75181-...ally-raid-1000/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 data viitoare ziceti si voi. pai am zis, dar trebuie sa stii unde sa cauti ( /index.php?...t&p=2665715 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 filmulete: http://dl.transfer.ro/2010-11-13_-_Grohoti...6nov-51b1e0.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate