flav Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 In urma unei cazaturi intamplate duminica ( 14.11.2010 ) , mi-am fracturat tibia stanga ( fractura cominutiva ) , in prezent sunt in spital unde marti mi s-a implantat o tija si cateva suruburi . Pentru urmatoarele 2-3 luni , asa cum am spus si in titlul topicului , as avea nevoie de o pereche de carje , poate are cineva si nu are nevoie de ele momentan ... Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 le caut eu maine prin garaj. eu am 1.78 inaltime, sa o intreb pe sora mea (farmacista) daca sunt bune si pentru cineva de inaltimea ta. da-mi un PM maine in caz ca uit, am destule pe cap, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Si locatia actuala care este? Adica spitalul,orasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Si locatia actuala care este? Adica spitalul,orasul. Sunt in spital inca , Sf. Pantelimon , Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Sunt in spital inca , Sf. Pantelimon , Bucuresti . 0720575797 ti le aduc duminica Sunt reglabile, din aluminiu, sunt foarte ok numai sa ma suni ca le am la Tg Mures si maine plec incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Multumesc frumos baieti , dar am rezolvat intre timp ! Am gasit si din cele cu sprijin in axila , si cu sprijin pe antebrat si chiar si un carucior cu rotile ...! Va multumesc inca o data pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Insanatosire grabnica Flavone. Am auzit de la Ciro ce ti s-a intamplat dar nu am nr tau de telefon. Azi ajung si eu la Mizil. Daca ai ajuns acasa da-mi un PM sau un semn 0761858998 sau 0732432740. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate