Octav Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Buna ! ...in alta ordine de idei, daca o iau pe A2 spre mare, la ce distanta de Bucuresti gasesc prima benzinarie? petrom, luckoil, omw (cam pe astea le frecventez, dar la nevoie nu fac mofturi). Motivul pt. care intreb: de obicei refac plinul dupa 150 km (suflu si-n iaurt), dar ca maxim de distanta pana la realimentare am parcurs 205 km (teoretic ar mai fi loc pana sa intru pe rezerva, dar vreau sa evit situatia). tnx! octav ps. distractie maxima la intruniri ! ...and behave ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 la cernavoda e o benzinarie nu e firma cunoscuta, dar nu am auzit pana acum sa aibe cineva probleme!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Daca mergi linistit te tine benzina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 E petrom in cernavoda. vezi ca a mai fost un topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nu alimentam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Buna ! ...in alta ordine de idei, daca o iau pe A2 spre mare, la ce distanta de Bucuresti gasesc prima benzinarie? petrom, luckoil, omw (cam pe astea le frecventez, dar la nevoie nu fac mofturi). Motivul pt. care intreb: de obicei refac plinul dupa 150 km (suflu si-n iaurt), dar ca maxim de distanta pana la realimentare am parcurs 205 km (teoretic ar mai fi loc pana sa intru pe rezerva, dar vreau sa evit situatia). tnx! octav ps. distractie maxima la intruniri ! ...and behave ! Gasesti ROMPETROL in MEGIDIA. Am impresia ca e si un Lukoil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 E petrom in cernavoda. vezi ca a mai fost un topic. Q.E.D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate