liu Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 M-am tot gandit de unul singur, si nu reusesc sa ma hotarasc daca sa schimb simsonul meu (e cu acte in regula pe numele meu), cu un Dnepr. Mi-ar place ceva mai mare si un dnepr l-as putewa modifica frumos. Va rog sa-mi spuneti parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 schimbi si o iei de la capat. modificari, acte, etc. de ce nu pastrezi ce ai si cand ai mai multe posibilitati schimbi cu ceva mai ca lumea... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nu nu schimba, nu are rost sa strici un Nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 acelasi drum l-am avut si eu. 5 ani am umblat cu simson. apoi am vrut ceva mai mare (normal...la bani putini). am vandut simsonul si mi-am luat nipru. a fost un pas sesizabil. am vazut diferenta. daca vrei ceva mai puternic...la bani putini...i-ati nipru. asta depide ce vrei tu de fapt. pe simson incepusem sa ma simt ca pe o bicicleta. pe nipru...lumea era a mea. eu sunt din maramures dar asta nu m-a oprit sa-mi iau niprul din botosani. deci nu trebuie sa te sperie partea cu transcrisul etc. daca tu simti ca vrei sa faci un pas ininte, simti ca acel lucru e important pt tine, fa-l. nu ramane plafonat la un singur motor. eu, cum spuneam, am vandut simsonul si mi-am luat nipru. l-am modificat, am fost multumit de el, dar l-am vandut. aveam nevoie de bani. acum mi-am luat iar simson dar nu imi pare deloc rau de traseul pe care l-am avut. am avut doar de imvatat....multe....foarte multe. asa ca...."nu conteaza imaginea, asculta-ti instinctul" bafta asta e niprul. a fost ok. dar am planuri marete cu simsonul. viata merge inainte...iar noi dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nu nu schimba, nu are rost sa strici un Nipru. subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nu nu schimba, nu are rost sa strici un Nipru. Dar asa este!!!! Lasati Niprele - astea cate mai sunt - originale! Vreau sa gasesc si eu unu original cu atas cand oi da de bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 hai ca pt un nipru nu-ti trebuie din fericire prea multi bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate