world_wonderer Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 sambata a avut loc a doua editie toyrun romania. puteti citi ce s-a intamplat anul trecut aici www.toyrun.ro, asteptam sa se scrie si ce a fost anul asta. am fost din cluj cinci motoare si am ajuns in sibiu ultimii (e greu dimineata asa de devreme...) din sibiu s-a mers la o casa de copii din orastie, iar drumul pana acolo a fost minunat. s-a mers foarte frumos in coloana, chiar daca eram foarte multi. ne-a ajutat si o masina de politie care oprea circulatia pt noi ca sa fim cu totii impreuna. acolo la orastie... cum as putea sa descriu bucuria copiilor? cand un copil zambeste si e din cauza ta ti-ai trait bine ziua. s-au donat bani si s-au impartit jucarii si am primit zambete si admiratie. un copilas a zis cuiva "ai cel mai tare motor de pe lumea asta" si cred ca nici unul dintre noi nu poate primi un compliment mai frumos. cei cinci care am plecat din cluj ne-am desprins de restul la intoarcere si am mers la deva. acolo am vrut sa urcam cu motoarele pana la cetate, decizie mai putin inspirata pentru ca din cinci motoare, trei eram choppere, un cb500 si doar shak era cu suzuki DR (da, el ar fi urcat pana sus...). chiar si asa am urcat prin locuri la care constructorii de choppere nu s-au gandit vreodata. de la deva am mers la hunedoara sa vizitam castelul Huniazilor si ca sa avem un apus minunat ne-am dus la lacul cincis la 12km de castel desigur, de acolo mai aveam mult pana acasa si ne-am oprit si in alba la ceai fierbinte. am ajuns acasa dupa 1 noaptea inghetati bocna dar a meritat pe deplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Barvos, frumoasa excursie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Asa am zis si eu... superb chiar... NO COMMENT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 felicitari!ati facut un lucru minunat.pacat ca media nu are occhi si pt asa ceva...daca mai murea cineva ce boom mediatic ar fi fost,dar asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Felicitari, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 mai cautati si voi pe forum.....s-a mai deschis deja un topic,la poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ma bucur sa vad ca mai exista oameni care mai fac astfel de gesturi. Felicitari si organizatorilor, si celor care au participat. (se stiu ei). Pozele spun totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Am fost si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Am fost si eu bravo tie. daca vreodata as avea ocazia as merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) Sa mai dezgropam un topic, rau ye sa nu poti scoate motorul Dar asta e, ne amintim cu placere de o zilele calde, placute si pline de bucurii, ca de exemplu 18.07.2006 Si pentru ca bucuria copiilor nu se poate descrie in cuvinte, lasam pozele sa vorbeasca: Editat Ianuarie 24, 2007 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate