Corneliu Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Honda Shadow VT600 - Am desfacut capacele laterale ale motorului si am constatat ca sub capacul din dreapta, lantul care actioneaza pompa de ulei este foarte slab. E normal sa fie asa, are intinzator hidraulic? Ma gandesc ca e ceva in neregula, nu mi se pare normal sa fie slab. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc frumos. PS - Nu stiu sigur daca acest lant actioneaza pompa de ulei - el se afla in spatele ambreiajului Editat Decembrie 13, 2010 de Corneliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Da, lantul ala actioneaza pompa de ulei si nu in praf si mizerie ca lantul dintr motor si roata sa zicem ... de obicei e slab, dar nu atat de slab cat sa sara ... gandeste-te ca el sta in motor si e lubrefiat mereu deci uzura in timp e minima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 e bine asa cum este. e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 E normal. Asa tre sa fie. La Honda Transalp, motor 2inV asemanator cu cel de de shadow.. e la fel. N-are nici un intinzator.. nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 Domnilor, va multumesc pentru raspunsul vostru. Acum m-am linistit cu lantul, e prima mea intalnire cu interiorul motorului si incerc sa-mi lamuresc anumite neclaritati. Multumesc inca o data pentru confirmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate