dannym Postat Aprilie 14, 2004 Autor Share Postat Aprilie 14, 2004 cu mare parere de rau, nu o sa fiu in tara. distractie placuta si sa faceti si voi poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 14, 2004 Share Postat Aprilie 14, 2004 moaaaamaaa m-ati ofticat las' ca-mi iau si eu cross... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Salut Dragos, Unde anume la Cimpina vrei sa mergi? Eu ma gindisem, avind in vedere si mocirla de la ploile recente, sa merg cu colegul cu LC4 pe un drum forestier care pleaca de pe linga Plopeni si merge spre Cimpina (prin Cocorastii Mislii sau Cosminele, nu mai stiu exact). Am facut acum citeva saptamini drumul cu masina, nu e nimic extrem in el (desi s-ar putea sa fie acum cu namolul de pe el), dar e foarte pustiu (zona de sonde). Probabil ca o sa plecam putin mai tirziu (9-10) din Bucuresti, ca avem chef Vineri. Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 ma bag si eu fratiloooor! daca e pe langa campina, eventual pe la brebu pe acolo, ca ios brebean... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Tigly vin si eu!!! Tu ce motocicleta ai? Eu am o aprilia Pegaso cu cauciucuri mixte. crezi ca ma descurc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Deocamdata prognoza arata nashpa, ploaie peste tot. Hai sa mai asteptam pana maine inainte de a stabili ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 ionut, inteleg ca nu te dai batut dupa ultima peripetie!? bravo! sa ai grija!!! :rolleyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Nu am avut nici o peripetie. La mine abia urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 io avui peripetii ) sper sa nu mai urmeze...deja ma rog de cineva sa imi dea un cross suzuki..doi timpi..usor ca un fulg...atunci sa vezi peripetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 aaa, scuza-ma te-am confundat cu liviu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate