bladexp Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 (editat) Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi in Bucuresti urmatoarel lucruri(si daca se poate sa fie si cat mai ieftine si bune ): 1. Niste suruburi nichelate(elegante) pentru carena(metric 5); 2. plexi-glass(cred ca asa se scrie) pentru un parbriz(vreau sa-l tai si modelez eu); 3. o casca buna si pana in 250 ron(ce va fi folosita alaturi de o jawa 638 carenata); 4. un suport pentru numar de motocicleta; va rog sa treceti o adresa cat mai exacta pentru locul in care ma trimiteti. mentionez ca am facut un an de facultate in bucuresti dar nu prea stiu mare lucru despre locatiile din oras. va multumesc vlad Editat Septembrie 12, 2006 de bladexp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 ... Niste suruburi nichelate pentru carena(metric 5) ... La Piata Obor, sau, cum treci de intersectia Mosilor cu Eminescu venind dinspre Obor, la 20m pe stanga este un magazin de rulmenti si suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 " 2. plexi-glass(cred ca asa se scrie) pentru un parbriz(vreau sa-l tai si modelez eu);- in bricostore sau practiker. 3. o casca buna si pana in 250 ron(ce va fi folosita alaturi de o jawa 638 carenata); "- CMS parca era 280 la romana la metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 am luat o casca cms(gp2 voltaic) la 380ron (era cea mai ieftina) plexi glass am gasit la practiker cu 225ron(1/2 mp) dar unde potgasi un suport pt numar moto? dar o baterie la 10 Ah fara intretinere(cu gel)? mutumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 am luat o casca cms(gp2 voltaic) la 380ron (era cea mai ieftina) plexi glass am gasit la practiker cu 225ron(1/2 mp) dar unde potgasi un suport pt numar moto? dar o baterie la 10 Ah fara intretinere(cu gel)? mutumesc suport numar cred ca am eu si cred ca mai am si o baterie cu gel parca.Da-mi un tel dupa ora 19 cand ai timp 0741579183 Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 mai bine cumperi parbriz de-a gata. plexi glass-ul va prezenta niste mici fisuri acolo unde a fost indoit (in lumina soarelui se vad f nasol), chiar daca faci asta la cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate