lino18 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Am fost in weekend-ul asta impreuna cu doi prieteni in zona Garana......pe doua trasee unul pana la Lindenfeld iar celalalt prin padure din Garana pana pe Semenic prin padure. Sapt asta ma duc iara.....stie cineva un alt traseu sau trasee in aceiasi zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Poze vrem pozeeeeeeeeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) O varianta ar fi sa faci rost de hartile EnduRoMania, este un set de 5 harti care cuprind foarte multe trasee din zona de vest. Exista si un CD cu aceste harti in cazul in care ai GPS. Incearca sa le iei de la sediul Enduromania din Timisoara: str. Trandafirilor nr.4 sau ca sa nu faci drum degeaba suna la 491565 sau 0744841015/ 0722581770 Editat Septembrie 13, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 @lino18: cu cine ai fost la Lindenfeld? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lino18 Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 @lino18: cu cine ai fost la Lindenfeld? am fost cu felix si cu paul cizmas....si a fost fain de tot!! va pn si niste poze sa vedeti da nu am prea multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Mai mergeti si in we asta? Am inteles ca Lindenfeld e hard-enduro... Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Da' cand si-a luat Felix KTM? Banditul... n-a zis nimic. Ma gandesc si eu sa-mi sui martzoaga pe remorca in weekend-ul asta si sa dau o fuga pana acolo. Bogdane, vrei sa-ti bagi F-ul prin hartoape ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lino18 Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Da' cand si-a luat Felix KTM? Banditul... n-a zis nimic. Ma gandesc si eu sa-mi sui martzoaga pe remorca in weekend-ul asta si sa dau o fuga pana acolo. Bogdane, vrei sa-ti bagi F-ul prin hartoape ? mergem si weekendu asta pe akolo da cred k de la brebu o sa facem vreun traseu...deocamdata eu inca caut ceva harti ...... o sa ma duc si la enduromania sa imi dea ceva harti..... oricum pana la lindenfeld merge cum m erge dar pana pe semenic in padure nasol de tot; pante de peste 40 de grade cam intr-una : oricum merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Sper sa ajung sambata cat mai de dimineata Contramandez Poiana Marului ca aia as fi avut in plan. Mai vin si 2 prieteni quadisti dar ca nebuni.. ei au tot felul de harti de la enduromania. Eu totusi nu o sa ma bag mai mult decat imi permite scutul de la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lino18 Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Sper sa ajung sambata cat mai de dimineata Contramandez Poiana Marului ca aia as fi avut in plan. Mai vin si 2 prieteni quadisti dar ca nebuni.. ei au tot felul de harti de la enduromania. Eu totusi nu o sa ma bag mai mult decat imi permite scutul de la motor. noi plecam de vineri dupamasa de pe la 4 5 si oricum vineri nu ne dam .......deci poate ne vedem sambata dimineata pe akolo o sa las un nr de tel knd imi fac rost de unu si ne auzim poate ne dam impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate