Lungu Edward Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 In regula, asteptam vesti. Ca sugestie, chiar daca iti este putin peste mana, din cauza distantei (dupa nr. de inmatriculare, inteleg ca esti din Tulcea), orienteaza-te pe piata din Ardeal si Banat. Pe acolo intra cele mai multe dintre motorete in tara si sunt baieti care din asta traiesc. Ai sanse mai mari sa gasesti motoare nerulate sau putin rulate in tara, in conditii tehnice foarte bune. Poti gasi chiar neinmatriculate in Romania. Tzeapa poti sa iei oriunde, dar totusi, acolo oamenii par mai seriosi. Am adus doua motoare achizitionate de acolo si totul a fost super ok. Pentru XT, poti sa obtii informatii de calitate de la doi baieti din zona ta: Bogdan Domusciuc (lebadake, pe acest site) si Mititelu Raileanu Cristian (Cristi Mic). Ii gasesti pe forumul al carui link ti l-am dat. Baietii stiu cam tot ce se poate despre mecanica si intretinerea modelelor din gama XT, XTZ... Vei gasi si aici si acolo postari foarte pertinente puse de ei. Ia legatura cu ei si vei primi multe lamuriri. Daca mai doresti unele lamuriri, poti da un PM. In limita umilelor mele cunostinte, voi incerca sa ti le ofer. Sa auzim de bine. Stiu despre cine vorbesti (ms dar nu ),cat despre Ardeal si Banat este o idee buna dar mult prea departe.In orice caz eu veghez sa vad ce apare , va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 cu pasager prin padure nu prea ai cum asa pe un drum (macadam) mai merge eu as alege in locul tau kawasaki klr...eu am kawasaki kx si is foarte multumit de el numa ca sunt cross si nu ai cum sa cari cu el pasager nu ai scarite pentru pasager...numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 cu pasager prin padure nu prea ai cum asa pe un drum (macadam) mai merge eu as alege in locul tau kawasaki klr...eu am kawasaki kx si is foarte multumit de el numa ca sunt cross si nu ai cum sa cari cu el pasager nu ai scarite pentru pasager...numa bine Un KLR bun (varianta C, fara plasticaraie prea multa) nu se incadreaza in buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huuk Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Stiu despre cine vorbesti (ms dar nu ),cat despre Ardeal si Banat este o idee buna dar mult prea departe.In orice caz eu veghez sa vad ce apare , va tin la curent. Eu am achizitionat de o saptamana o YAMAHA XT 600 E si astazi am iesit cu ea pe drum forestier. Am fost foarte multumit, s-a comportat impecabil, stabila si multa putere disponibila. Fata de Dominator mi se pare mai usoara si mai pretabila la mers off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 XT-ul a participat ani de zile la Dakar fiind cea mai fiabila, stiati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Eu am achizitionat de o saptamana o YAMAHA XT 600 E si astazi am iesit cu ea pe drum forestier. Am fost foarte multumit, s-a comportat impecabil, stabila si multa putere disponibila. Fata de Dominator mi se pare mai usoara si mai pretabila la mers off-road. Pai normal, XTul n-are nimic in fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate