Babutza Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 mai are cineva modelul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Salut , pune cateva poze sa vedem despre ce vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babutza Postat Februarie 5, 2011 Autor Share Postat Februarie 5, 2011 GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Frumos GSX-R`u dar ce an e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 chiar arata foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 GSX ai cumparato recent ? sau o ai mai de mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 super dragut !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babutza Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 in 2010 am luat-o .. momentan e in servis , o vopsesc toata si o restaurez sa fie 100 % impecabila Mesaj completat in 2010 am luat-o .. momentan e in servis , o vopsesc toata si o restaurez sa fie 100 % impecabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 e super tare... mie mi se pare a fi un gsxr 400 r sp...de prin 93. schema coloristica pare a fi originala..asa ca daca e in stare buna te sfatuiesc sa n-o vopsesti. e stramosul nostru... ..respecta-l. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 dupa ce-l vopsesti sa pui o poza aicea sa vedem cum a iesit , spor la reconditionare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) Sa revopsesti o motocicleta veche ... e blasfemie. Mai ales asta care arata perfect. Ai grija ... peste ani, o sa isi dea seama si romanii ce inseamna trecut. Chiar daca acum sunt pasionati numai de modelele 2010, 2011. "Cine nu stie trecutul, nu va intelege prezentul." Ador cadrul ala "tampit". Editat Februarie 24, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 (editat) nu o vopsii negru mat las-o asa ca arata super Editat Februarie 25, 2011 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Arata foarte frumos,old school,are personalitate,dar cred ca a fost vopsita,imi place ideea cu o roata alba si una albastra. Furca ud si amortizor cu gaz pe spate in 93 sau nu vad eu bine?Astea nu au cum sa fie de serie,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Arata foarte frumos,old school,are personalitate,dar cred ca a fost vopsita,imi place ideea cu o roata alba si una albastra.Furca ud si amortizor cu gaz pe spate in 93 sau nu vad eu bine?Astea nu au cum sa fie de serie,nu? ba da, de serie! suzuki o luasera pe cai bune atunci, dupa aia s-au prostit, acum isi mai revin un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 este ok. numai ca modelul asta a avut grave probleme la carburatoare. sper ca asta sa fie ok din pacate putini stiu sa repare asemenea carburatoare. dificile:( mai are cineva modelul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babutza Postat Martie 16, 2011 Autor Share Postat Martie 16, 2011 acus este gata, carenele toate le-am scos de la vopsitorie au iesit super. am hotarat sa o vopsesc deoarece nu era vopseaua originala si era matuita, nu avea luciu. o sa postez in curand poze dupa ce o scot din servis ca e la reglat carburatoarele si schimb ulei furca si semeringuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 scapa de scaritele alea rosi din spate daca gasesti OEM si incearca sa o ti cat mai aproape original...ar fi pacat sa o "strici" facand up-grade-uri. Modelul asta este rar in Europa si arata superb asa cum l-a facut "mama lui"....ai grija de el, sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) Vopseaua noua arata foarte bine...sper sa-mi iasa si mie la fel carenele dupa ce le vopsesc...nha cat de cat fiindca le vopsesc acas! P.S. ai vopsit si tirbusonul? Editat Martie 16, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babutza Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 ce tirbuson? nu stiu la ce te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 scapa de scaritele alea rosi din spate daca gasesti OEM si incearca sa o ti cat mai aproape original...ar fi pacat sa o "strici" facand up-grade-uri.Modelul asta este rar in Europa si arata superb asa cum l-a facut "mama lui"....ai grija de el, sa-l stapanesti sanatos. He he..Ducatist..da` va cam baga-ti la Suzuki ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) ce tirbuson? nu stiu la ce te referi ma rog poate nu se numeste tirbuson! Editat Martie 17, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 ma rog poate nu se numeste tirbuson! e doar buson Tirbusonul e ala cu care desfaci sticle de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babutza Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 ) da am vopsit si "tirbusonul" dar ala l-am vopsit eu cu un spray gri metalizat + spray cu lac ... nu a iesit prea ok dar arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babutza Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 ) da am vopsit si "tirbusonul" dar ala l-am vopsit eu cu un spray gri metalizat + spray cu lac ... nu a iesit prea ok dar arata bine Mesaj completat daca ai sa le faci acasa nu o sa iti iasa asa crede-ma ca si eu am incercat initiat acasa ... am cheltuit si vreo 150 roni pe chituri vopsele si alte alea... si apoi m-am enervat si le-am dus la o vopsitorie profesionala din aia cu cuptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) e doar buson Tirbusonul e ala cu care desfaci sticle de vin da chiar , cred ca m-am gandit la altceva cand am scris Mesaj completat ) da am vopsit si "tirbusonul" dar ala l-am vopsit eu cu un spray gri metalizat + spray cu lac ... nu a iesit prea ok dar arata bineMesaj completat daca ai sa le faci acasa nu o sa iti iasa asa crede-ma ca si eu am incercat initiat acasa ... am cheltuit si vreo 150 roni pe chituri vopsele si alte alea... si apoi m-am enervat si le-am dus la o vopsitorie profesionala din aia cu cuptor stiu ca nu o sa iasa profi dar ma multumesc si cu 95% mai vedem.... Editat Martie 17, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate