mario_250r Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Sal to all !!! Are careva turbo instalat pe motor ? Vreau sa-mi pun si eu si nush exact unde ma pot duce ca nu vreau sa-mi cumpar turbo de pe ebay si sa-l montez yo , vreau ceva de calitate. Ma putetzi indruma ? Sau sfatuii daca sa ma risc sau nu ??? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Sal to all !!! Are careva turbo instalat pe motor ? Vreau sa-mi pun si eu si nush exact unde ma pot duce ca nu vreau sa-mi cumpar turbo de pe ebay si sa-l montez yo , vreau ceva de calitate. Ma putetzi indruma ? Sau sfatuii daca sa ma risc sau nu ??? ms Salut! iti pot da un site de la noi care se ocupa cu turbo www.400kmh.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) Daca vrei turbo ... poti avea turbo ... de 500 de cai : http://bikeshop.ro/motociclete/anunt-de-va...2003-18164.html Sfaturi: e o prostie scumpa (nu pui doar turbina ci tre sa modifici tot la motor - pistoane, evacuare, axa came, transmisie, etc.). Nu ai ce face cu turbo pe moto atata timp cat vrei sa mai traiesti. De ce crezi ca nu pun toti turbo ??? (au fost la moda in '80-'90 da dupa numarul enorm de accidente s-au lasat). Sfatul meu: daca vrei sa iti pui doar ca sa spui ca ai 1000 de cai (si nici nu ai ce face cu banii) ... pune-ti... dar daca vrei sa o si folosesti din plin... lasa-te. Editat Septembrie 15, 2006 de shztecker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Daca vrei turbo ... poti avea turbo ... de 500 de cai : http://bikeshop.ro/motociclete/anunt-de-va...2003-18164.html Sfaturi: e o prostie scumpa (nu pui doar turbina ci tre sa modifici tot la motor - pistoane, evacuare, axa came, transmisie, etc.). Nu ai ce face cu turbo pe moto atata timp cat vrei sa mai traiesti. De ce crezi ca nu pun toti turbo ??? (au fost la moda in '80-'90 da dupa numarul enorm de accidente s-au lasat). Sfatul meu: daca vrei sa iti pui doar ca sa spui ca ai 1000 de cai (si nici nu ai ce face cu banii) ... pune-ti... dar daca vrei sa o si folosesti din plin... lasa-te. Deci anuntul ala de pe bikeshop cu Busa turbo e sigur fals. Cum sa-ti permiti asa ceva si sa nu ai macar numar detel... in plus de asta pozele sunt luate de pe un site de afara si un kakcios probabil a zis si el ca baga si el un anunt, el neavand nici macar o mobra... Referito la baiatu de mai sus, pr Romanai Busa deja e prea mult ca nu ai ce sa faci cu ea, deci turbina ce sa mai zic, se poate si asa ceva, insa probabil o sa stea in garaj si el sa se laude cu ea si atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Iete ma, au bagat astia internet in gradinite ! P.S. Ala pe bikeshop vinde Suzuky Aoleu ce-or avea in cap Doamne ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 ...frate daca zici k ai Hayabusa , nu intzeleg dc mai vrei shi turbo pe ea...eu zic ca e destul cat o tzin "plamanii" din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Multumesc pt informatii ! Ideea de turbo e destul de interesanta, probabil ca nu e prea indicata dar.... Nu vreau neaparat sa merg cu 400 la ora dar vreau sa simt puterea aia sub mine, atunci cand accelerezi, pana la 250 sa zicem. La noi sunt putzine drumuri pt. 300+ dar oricum alea care sunt trebuie sa profitat de ele. Nu sunt genul care nu se poate abtine, circul normal, fara mers pe o roata si alte figuri care observ ca sunt la moda acum, nu exagerez cu viteza dar unde ii rost nu ma dau la o parte. Oricum turbo nu vreau maine, ma pregatesc psihic si economic pt. treaba asta, probabil se va intampla prin aprilie 2007. Ca acum n-am bani si mai vine si iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 @mario: ai fost la gilau cu un busa rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate