florin_diliul Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 majoritatea santem chopperisti , o sa revin cu poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 majoritatea santem chopperisti , o sa revin cu poze . buna seara, ANUNT PENTRU TOTI MOTOCICLISTII ROMANI SI PENTRU TOATE ROMANCELE MOTOCICLISTE DIN u.k. PRIMA INTALNIRE are loc la ACE CAFE de pe North Circular 406!!! DUMINICA, 17 OCTOMBRIE 2006, ORA 13.00 BAFTA LA TOTI si VREME BUNA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Vrem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 iata si pozele nu santem prea multi pt prima intalnire dar se preconizeaza sa vina pt urmatoarea care va fi in cel mai apropiat timp cel putin dublu din cati am fost pana acum . cred ca foarte curand vom infiintzza si un club , asa cum si este normal . iata si pozele nu santem prea multi pt prima intalnire dar se preconizeaza sa vina pt urmatoarea care va fi in cel mai apropiat timp cel putin dublu din cati am fost pana acum . cred ca foarte curand vom infiintzza si un club , asa cum si este normal . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Reincarca poza, ca nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 iata si pozele ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Super fain! Adevarul ca suntetzi multzi in zona. Cred ca a ieshtit distractzie adevarata! Poate va vizitez la anul cu motorashul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 iata si pozele ok foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Fain. S-o tineti tot asa. Salutare tututror de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 lumea va saluta de aici !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Heil for England! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 fratilor nu am vazut topicul la timp daca mai decideti sa va intalniti pe la ace cafe suntem aproape shi noi eu cu omu shi daca se poate sa ne contactati shi pe noi Adrian 07863306040 sau fallenro@yahoo.com sau dragadealex@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) si eu sunt pe faza! ma anuntati cand va mai intalniti.mersi mult oricare iubitor(iubitoare)pentru doua roti e binevenit buna seara, ANUNT PENTRU TOTI MOTOCICLISTII ROMANI SI PENTRU TOATE ROMANCELE MOTOCICLISTE DIN u.k. PRIMA INTALNIRE are loc la ACE CAFE de pe North Circular 406!!! DUMINICA, 17 OCTOMBRIE 2006, ORA 13.00 BAFTA LA TOTI si VREME BUNA!!!! unde anume pe nort circular?poti sa dai putin mai multe indici ?mersi Editat Octombrie 22, 2006 de Next Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Rule Britannia! God save the Queen! Heil? Hmmm... Maybe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 unde anume pe nort circular?poti sa dai putin mai multe indici ?mersi http://www.ace-cafe-london.com/f1_10.htm :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 http://www.ace-cafe-london.com/f1_10.htm :) mersi mult fac cinste mare cu prima ocazie ,sau vizita la londra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 mersi mult fac cinste mare cu prima ocazie ,sau vizita la londra o sa mai treaca multa apa pe dambovitza pana o sa fac io rost de bani sa vin la londra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 o sa mai treaca multa apa pe dambovitza pana o sa fac io rost de bani sa vin la londra de ce? nu trebuie sa gandesti asa ..nu se stie niciodata de unde sare iepurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 salutare tuturor NE INTALNIM IN FIECARE SEARA DE VINERI INCEPAND CU 18 PANA TARZIU SI DUMINICA INCEPAND CU ORA 13 PANA NE SATURAM UNII DE ALTII VA ASTEPTAM PE TOTI CEI CARE SANTETI PE 2 ROTI ! RANDURILE CRESC DE LA O SAPTAMANA LA ALTA , VINO SI TU !!!! L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 si noi care credeam ca santem motociclisti ! ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 "motociclisti romani la Londra"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drei Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Faza este ca eu nu am Custom:) de primit ma primiti? Dati si la mine un mail cand va mai intalniti, eu sunt membru la London Bikers si la The London Bikers emailul: amichnea@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Faza este ca eu nu am Custom:) de primit ma primiti? Dati si la mine un mail cand va mai intalniti, eu sunt membru la London Bikers si la The London Bikers emailul: amichnea@gmail.com sal,pai ia completeaza datele la profil,sa stie lumea unde esti.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 bravo fratie, cum de nu v-ati manifestat asta vara cand mi-a dat la poponeata monocilindu' pastelui ma'sii (aprilia pegaso) drumul pana la londra !!! Am stat si m-am dat singur pe la Coana Mare prin urbe !!! De plictiseala (si de treaba) m-am dus in Isle of Wight. M-am promis sa-mi iau polivalenta in 3 cilindrii (stiu englezii de care), si cred ca ma bag in seama. Vin in UK des, de obicei la fiecare 2 luni. bagati si voi coordonatele GPS si adresa exacta a carciumii cu pricina, ceva numere de mobil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate