marius45jml Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut, vreau sa achizitionez in curand un EN 500 si inainte de a face acest pas vreau sa stiu mai multe despre acest model. Am inteles ca unele au transmisie pe lant si altele pe curea. Cum e mai bine si ce costuri de intretinere implica fiecare? Cum e la drum lung cu pasager?.......si multe alte intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut, vreau sa achizitionez in curand un EN 500 si inainte de a face acest pas vreau sa stiu mai multe despre acest model.Am inteles ca unele au transmisie pe lant si altele pe curea. Cum e mai bine si ce costuri de intretinere implica fiecare? Cum e la drum lung cu pasager?.......si multe alte intrebari. Eu vand un EN450, pe curea, din '87. O sa-ti raspund doar la ultima intrebare, ii las pe cei care se pricep mai bine sa raspunda la celelalte intrebari. In primul rand, pozitia pasagerului este extrem de confortabila. La drum lung, aproape ca nu il simti, bineinteles, sa nu aiba 100kg ). In oras te solicita putin mai mult. Mesaj completat Este cineva interesat de Veliko Tarnovo, sambata? Suntem deja 5 oameni care mergem (un singur EN ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) Mama da ce agitatie pe aici. Tocmai cand am vandut eu EN-ul..... Ia-ti altu', ca sa te lepezi de pacatul asta! Salut, vreau sa achizitionez in curand un EN 500 si inainte de a face acest pas vreau sa stiu mai multe despre acest model.Am inteles ca unele au transmisie pe lant si altele pe curea. Cum e mai bine si ce costuri de intretinere implica fiecare? Cum e la drum lung cu pasager?.......si multe alte intrebari. Ce-ti mai trebuie sa stii ceva despre motor? Nu e suficient ca intri in grupul nostru? Eu daca n-as avea, mi-as lua numai ca sa fac parte din grup! Transmisia pe curea e mai ok, din punctul meu de vedere. Nu tre' s-o intretii asa cum ai face cu lantul (tre' sa-l ungi mai mereu), doar ca se poate rupe putin mai repede - cum a patit Alex - ; modelele pe curea sunt A si B, numai C-ul e pe lant, din cate stiu eu. La drum lung e foarte ok, ca pasager, stai destul de confortabil, mai ales pe una ca a mea (modelul Ltd din `85, dar cu motor de En500 de prin `93 - `94), ca are spatarul mai inalt (vezi ca este cineva p-aici care are de vanzare asa ceva, mai noua decat a mea si mult mai ingrijita, de prin `87, daca tin minte bine - vrea sa-si acelasi model, doar ca mai nou). Trage bine, nu face figuri, nici daca e incarcata. Mihai Filo si Alex En au mers in Turcia cu ele incarcate maxim. Eu nu regret ca mi-am luat-o, nici o secunda. Editat Iunie 23, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Am fost si in turcia si in grecia si planuiesc pt sezonul asta ungaria si ucraina; e un motor bun pt orice situatie Cred ca amanam excursia la Eneida, ploaia asta nu se mai opreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Multumesc mult pt. raspunsuri.....zilele astea (astept sa se opreasca ploaia) ma duc sa vad unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Mariuse, ma bag si eu ca o intrudera..pardon BANDITA in grupul EN-istilor..zicea Alex1vladimir ca al lui e de vanzare. convenabil la pret si bine intretinut. De ce nu-l vizualizezi putin?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Multumesc mult pt. raspunsuri.....zilele astea (astept sa se opreasca ploaia) ma duc sa vad unul. Hai sa-ti mai zic si eu,niste chestii.Dintr-un punct de vedere ceva mai nepartinitor,al unuia care n-are EN,dar care a mers destui km,cu una d-asta.Ceea ce cred ca te intereseaza. Ca date tehnice,cred c-ai gasit si singur.E-o motocicleta cu motor 2 paralel,deci e nervoasa.Cam 48 cp,si se cunoaste.Fuge si cu 180/h.Cutia de viteze,e cam scurta...Schimbi vitezele,in oras,de te saturi.Are racire cu apa,deci,treaba buna.Mai ales,tot pt. oras.Varianta A ,e cu jenti turnate,cauciucuri tubeless si transmisie finala,pe curea. C-ul,evident varianta cea mai noua,e cu jenti cu spitze,si transmisie finala,cu lantz.B-ul,e-un mix...Acuma,fiecare o sa zica dupa cum are modelul,"c-a lui e cea mai"...Foarte maniabila,te poti strecura binisor in traficul urban,dar poti sa mergi cu ea,si la drum lung.Vezi mai sus,ce-au umblat unii...D.p.d.v. al accesoriilor after-market,nu sta exceptional,cum ar fi Dragstarul sau seria Shadow... Adica,poti sa-i pui crash-bar,sissy-bar,parbriz,proiectoare.Dar,optiunile,ca model,sunt destul de putzine. Te uiti ca la alea de care-am zis,gasesti mai multe modele,plus tot felul de alte capace (pt. lichid de frana,filtru aer,cardan,etc...),stopuri,faruri,aripi,ghidoane,inaltzatoare ghidon ,crash-bars,si multe altele...Cred ca merita sa iei in consideratie,si aspectul asta. La capitolul consum,e ok. Franele-s destul de eficace.Inca un disc pe fatza,sau macar pe spate,n-ar fi fost rau...Daca reusesti sa gasesti si-un set de comenzi avansate,nu-i rau... Acuma,depinde foarte mult,si starea motocicletei pe care-ai gasit-o tu... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Pe ploaia asta propun sa ne intalnim undeva fara motoare sa bem si sa facem un plan cum s-o rapim pe Eneida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Mariuse, ma bag si eu ca o intrudera..pardon BANDITA in grupul EN-istilor..zicea Alex1vladimir ca al lui e de vanzare. convenabil la pret si bine intretinut. De ce nu-l vizualizezi putin?! O sa-l vizualizez...ii trimit un pm....dar sa se opreasca odata ploaia asta. Hai sa-ti mai zic si eu,niste chestii.Dintr-un punct de vedere ceva mai nepartinitor,al unuia care n-are EN,dar care a mers destui km,cu una d-asta.Ceea ce cred ca te intereseaza. Ca date tehnice,cred c-ai gasit si singur.E-o motocicleta cu motor 2 paralel,deci e nervoasa.Cam 48 cp,si se cunoaste.Fuge si cu 180/h.Cutia de viteze,e cam scurta...Schimbi vitezele,in oras,de te saturi.Are racire cu apa,deci,treaba buna.Mai ales,tot pt. oras.Varianta A ,e cu jenti turnate,cauciucuri tubeless si transmisie finala,pe curea. C-ul,evident varianta cea mai noua,e cu jenti cu spitze,si transmisie finala,cu lantz.B-ul,e-un mix...Acuma,fiecare o sa zica dupa cum are modelul,"c-a lui e cea mai"...Foarte maniabila,te poti strecura binisor in traficul urban,dar poti sa mergi cu ea,si la drum lung.Vezi mai sus,ce-au umblat unii...D.p.d.v. al accesoriilor after-market,nu sta exceptional,cum ar fi Dragstarul sau seria Shadow... Adica,poti sa-i pui crash-bar,sissy-bar,parbriz,proiectoare.Dar,optiunile,ca model,sunt destul de putzine. Te uiti ca la alea de care-am zis,gasesti mai multe modele,plus tot felul de alte capace (pt. lichid de frana,filtru aer,cardan,etc...),stopuri,faruri,aripi,ghidoane,inaltzatoare ghidon ,crash-bars,si multe altele...Cred ca merita sa iei in consideratie,si aspectul asta. La capitolul consum,e ok. Franele-s destul de eficace.Inca un disc pe fatza,sau macar pe spate,n-ar fi fost rau...Daca reusesti sa gasesti si-un set de comenzi avansate,nu-i rau...Acuma,depinde foarte mult,si starea motocicletei pe care-ai gasit-o tu... Bafta! Raman dator cu o bere pt. ceea ce ai scris mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Deci pana la urma, azi e o treaba, o duda? Cine ar putea azi? Ca daca suntem putini, n-are rost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Multumesc Alex sa vad cum o sa am ceva timp, si ii schimb dar cred ca trebuie sa prind sistemul Clayton de amortizoare ca nu am baza pe surubelele de la portbagajul home made. Si cand ai vrut sa le schimbi scirtiau si ale tale la franare? Sabotii scartie cand se uda, ai mei dau un adevarat recital pe ploaia asta... Sincer sa fiu nu cred ca sunt atat de uzati incat sa trebuiasca schimbati, poate o sa patesti si tu ca si mine. Apropo, vezi ca au indicator de uzura pe butucul rotii spate, "USABLE RANGE", vezi cum e pozitia lui sa nu muncesti de pomana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Deci pana la urma, azi e o treaba, o duda? Cine ar putea azi? Ca daca suntem putini, n-are rost... Oricum,sunteti putzini...Nu se-aduna prea multi ,astia cu Dragstar,dara-mi-te voi...pina la 18.00-19.00,mai ploua de vreo 3 ori.Si azi,nici nu e asa cald,de stat la o terasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Oricum,sunteti putzini...Nu se-aduna prea multi ,astia cu Dragstar,dara-mi-te voi...pina la 18.00-19.00,mai ploua de vreo 3 ori.Si azi,nici nu e asa cald,de stat la o terasa... Fugi la vulcanosii tai, ca ei is mai multi. La noi conteaza CALITATEA bre, nu CANTITATEA! Lasa-neee, lasa-neee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 io plec spre casa, daca aveti chef de o bauta dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 "putzini"=referire la cantitate,nu calitate... . Daca e s-o luam pe firul logicii tale,posesorii de VN750, suntem simai putzini...Deci...Ar trebui sa fii onorata,ca ma "cobor" la a-ti raspunde ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 "putzini"=referire la cantitate,nu calitate... . Daca e s-o luam pe firul logicii tale,posesorii de VN750, suntem simai putzini...Deci...Ar trebui sa fii onorata,ca ma "cobor" la a-ti raspunde ... urmand acelasi fir al logicii tale ce zici de eliminatoristii de 600?? app l-ai vazut pe ala de la seawolves?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 eu am maine examen, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 pt ca ploaia s-a oprit ne-am hotarat sa actionam: mergem s-o hranim pe Eneida, intalnirea la 6 la terasa la Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) urmand acelasi fir al logicii tale ce zici de eliminatoristii de 600?? app l-ai vazut pe ala de la seawolves?? Voi...?! 3-4...Printre cele mai rare mobre... si dap,l-am vazut p-ala galben . ....Cum ziceam...inca o ploaie...Eneida aia,are si ea,un adapost,ceva ? Pt. ploaie,pt. soare... Editat Iunie 23, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atomis Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Ai vandut EN-ul????? mare greseala!!!!! citeste cateva pagini inapoi ce urmeaza sa ti se intample in urmatorii 10 ani Pai in fiecare zi imi astept pedeapsa................. Da poate reusesc sa strang bani de un vulcan de ala mic de 1500, si poate o sa fiu iertat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Saraca sta sub podeaua grajdului de vaci si porci, e vai de ea Mesaj completat azi am fost din nou pe la ENeida, era slaba ca vai de ea dar fericita ca ne vede; ideea e simpla: nu facem nimic mergand o data pe saptamana sa o hranim, trebuie sa o luam de acolo cat mai e in viata, pentru ca imbecilii aia nu o mai hranesc deloc si nici apa nu stiu daca ii dau; vorbim pe aici aiurea, glumim, dar de data asta e serios: ne putem mobiliza sa o luam de acolo si sa-i gasim un camin? e singura ei sansa; pana la urma vine toamna, iarna, si va ramane singura in padure; prin urmare avem nevoie de un adoptator si de o masina sa o transportam; de azi declansam oficial operatiunea "rapirea ENeidei". Sa va vaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 De azi declansam oficial operatiunea "rapirea ENeidei". Sa va vaz! E bine asa? /index.php?showtopic=545955 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 offf sunt lamborghinist!!! n-am ce cauta la voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Mda...Faza naspa e ca dac-o "rapesti" si afla cine a fost acolo,poti avea probleme cu legea...Sigur v-a vazut cineva,cand v-ati mai dus p-acolo,si Beatrice e si din zona...Si daca luatzi catzeaua asta,in mod sigur,in cateva zile,o s-o inlocuiasca cu alt patruped nefericit,care va avea aceeasi soarta.Si pe care nu stiu daca o sa mai puteti sa-l ajutati,in urma actiunii voastre de rapire...Treaba asta trebuie un pic gandita,inainte de vreo actiune...Inclusiv ganditi-va la o reclamatie impotriva stapinului actual,la Protectia Animalelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Da... Am vazut. Eh, lasa ca te primim si asa Lamborghinist cum esti. Te "iertam" de data asta. Mesaj completat Mda...Faza naspa e ca dac-o "rapesti" si afla cine a fost acolo,poti avea probleme cu legea...Sigur v-a vazut cineva,cand v-ati mai dus p-acolo,si Beatrice e si din zona...Si daca luatzi catzeaua asta,in mod sigur,in cateva zile,o s-o inlocuiasca cu alt patruped nefericit,care va avea aceeasi soarta.Si pe care nu stiu daca o sa mai puteti sa-l ajutati,in urma actiunii voastre de rapire...Treaba asta trebuie un pic gandita,inainte de vreo actiune...Inclusiv ganditi-va la o reclamatie impotriva stapinului actual,la Protectia Animalelor. Catzo ce esti! Stii cum functioneaza treaba la noi cu animalele... Nu avem cum sa o dam in bara, pentru ca e loc public, nu e proprietate privata. Si daca sunt stau in zona, care-i faza? Editat Iunie 25, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate