z1000 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Am vazut recent modelul 2007 si ma intreb daca tobele alea chiar sunt o imbunatatire fata de modelul precedent sau baieti de la Kawa au dat-o in bara cu designul ? Care stie ceva date tehnice despre modelul nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Ca tot te intrebai... Tobele astea in forma de trompeta sux. Mie nu mi plac. Mai faine erau alea 4 de la modelu precedent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 De acord ca tobele-s naspa rau ; fata pare mai agresiva si am vazut mici imbunatatiri la carenaj . Per total ar fi un super motor cu alte evacuari . DATE TEHNICE ARE CINEVA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) aoleu...supernashpa !!!! si zetul actual e o frumusetze tocmai datorita tzevilor 4 in 2 in 4, cine mai are asa ceva ? Editat Septembrie 16, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 aoleu...supernashpa !!!! si zetul actual e o frumusetze tocmai datorita tzevilor 4 in 2 in 4, cine mai are asa ceva ? Pai asta este redesenarea evacuarii Z1 din anii `70.Doua galerii intr-una si iesire finala in doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Doamne ,ce trompeta de toba i-au facut!!!!!!!!!!...era de nspe ori mai frumoasa asa ,cum erau tobele ,dar cum si la zx10 au zbarcit-o rau tare cu designul ,nu e de mirare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Mie mi se pare un design reusit! Treaba cu tobele e cam ciudata. Cui nu ii place sa isi puna evacuare sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Alea nu arata a tobe, ci a flasnete. Te astepti sa cante o placa zgariata. ...dar poate ca in realitate arata bine, vazuta din spate, poate pun si un pneu de 200... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
good driver Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Da ce un R6 din 2003 nu e de strada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Z-ul are un cadru nou motorul este preluat de la ZX 10 se zice ca va avea cam 140-150 CP app de tobe: designerii cauta toto felul de solutii pentru a ingloba cataliztori mai mari si amortizoare de zgomot mai eficiente pt a se incadra in normele euro3... din pacate vom mai vedea solutii de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 am vazut si eu una si am si stat pe ea... e brutal cum arata, nu prea i-mi pot imagina motor mai frumos in categoria asta...dar am auzit de la stapan ca e total incomod, mai ales la viteza mare, nu are nici o aparare de vant, asa ca devine cam instabil in curba daca e vant mai mare. si sa nici nu vorbim de pozitia de sezut, la prima privire pare comod, dar dupa 200 km se shimba parerea... anyway....tot respectul pentru "micutza" ca e bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Dar asa ce ziceti de ea? Eeee? Arata foarte bine. Eu am acum Kawasaki ER6n ca sunt incepator dar sunt indragostit de Z1000. Tobele care au fost pana acum erau ceva... Dar modelul de 2007 li s-a parut lor ca e prea frumoasa si au zis sa o urateasca un pic, asa ca au pus trompetele alea. Sper sa imi iau un motor d-asta in 2008 dar primul si singurul lucru pe care il schimb la ea sunt tobele. O sa le vand, le cumpara cineva sa le puna pe modelul care s-a facut pana in 2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 rea rau de tot! @Daan: salut! am impresia ca ne-am intalnit in apropiere de craiova cand erai impreuna cu un tip cu o (un) dnepr.... gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 rea rau de tot! @Daan: salut! am impresia ca ne-am intalnit in apropiere de craiova cand erai impreuna cu un tip cu o (un) dnepr.... gresesc? Da, gresesti, ma confunzi! Eu am carnet doar din noiembrie si nu am iesit din bucuresti decat pana la Tancabesti. Deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Da, gresesti, ma confunzi! Eu am carnet doar din noiembrie si nu am iesit din bucuresti decat pana la Tancabesti. Deocamdata... ... ok! atunci spor la treaba si la cat mai multe clipe placute alaturi de Kawasaki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate