motanu' Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 La Multi Ani ! Competitia ENDUROPANORAMA 3 va avea loc in perioada 6,7,8 mai 2011 in zona localitatii Ghelari, jud. Hunedoara! Detalii in curand aici si pe www.motoclubhaita.ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Yeeha, poate a treia e cu noroc si in sfarsit reusesc sa ajung si eu Bafta la pregatiri si vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 am deja concediu in perioada aia luat..ne vedem la start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Concursul care mi-a placut cel mai mult in 2010!! Daca pot, vin la cursa cu cea mai mare placere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Daca o sa fie clasa si pentru castraveti,vin si eu. Editat Ianuarie 15, 2011 de siadimet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Daca o sa fie clasa si pentru castraveti,vin si eu. dupa editia 2 nivelul minim este ceva mai avansat decat castraveti(bine,depinde ce intelegi tu prin castraveti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 nici ediția 1 nu a fost "accesibilă" castraveților. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 dupa editia 2 nivelul minim este ceva mai avansat decat castraveti(bine,depinde ce intelegi tu prin castraveti) Abia am cumparat noua motocicleta, sper sa am destul timp sa ies cu ea pana in cursa, sa nu abandonez de la prima urcare. Castravete(in cazul meu)-unul care s-a dat prima data la padure cu motorul in 2009, deci cu experienta limitata in domeniul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Detalii in curand suma si contul ca sa nu mai pierdem timp Cel mai frumos concurs la care am participat anul trecut. Nu se rateaza nici anul asta. Adi, la cum mergi, daca te antrenezi pana atunci o sa poti face traseul. Esti destul de rapid, insa mai trebuie niste tehnica si niste conditie fizica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 suma si contul ca sa nu mai pierdem timp Cel mai frumos concurs la care am participat anul trecut. Nu se rateaza nici anul asta. Adi, la cum mergi, daca te antrenezi pana atunci o sa poti face traseul. Esti destul de rapid, insa mai trebuie niste tehnica si niste conditie fizica. Cu conditia fizica se rezolva pana in cursa, marea mea problema este noroiul, ai vazut ce talent am sa gasesc cele mai mari gropi cu noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 intr-adevar foarte frumos concurs !!! organizare foarte buna, trasee superbe, atmosfera placuta .... si organizatori de nota 10 ! abia astept am fost prezent la primele 2 si categoric confirm prezenta si la a III-a. bafta la organizare Mesaj completat intr-adevar foarte frumos concurs !!! organizare foarte buna, trasee superbe, atmosfera placuta .... si organizatori de nota 10 ! abia astept. am fost prezent la primele 2 si categoric confirm prezenta si la a III-a. bafta la organizare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Toata lumea lauda cursa. Poate ajung si eu anul asta. Bafta la desenarea traseului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) count me in... dar vreau nr 1 din categorie sa nu am trafic Editat Ianuarie 20, 2011 de clau_84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 count me in... dar vreau nr 1 din categorie sa nu am trafic Il sustin! Dati-i nr 1 la Profi. Dupa el sa plece Mani, Erwin, Katay, etc Numerele cred ca se vor da in ordinea inscrierilor. Asa a fost si anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 am facut o mica precizare .... categoria la care merg eu la A nici nu fac 500 de m de la start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuk Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 si eu vin sau defapt venim o armata de la Baia Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 ca sa nu crezi motane ca te mint..poza din pregatirea ptr ghelari ca nu se mai poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) Ti-ai propus sa termini traseul sau sa prinzi podiumul? Editat Ianuarie 22, 2011 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 alea din spate sunt cupe de la hobby? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 ca sa nu crezi motane ca te mint..poza din pregatirea ptr ghelari ca nu se mai poate... Da in poza cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 ca sa nu crezi motane ca te mint..poza din pregatirea ptr ghelari ca nu se mai poate... vezi ca astia fac concurs de enduro ... you know .... cu motociclete maratonul apusenilor e in iunie http://maratonapuseni.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 ai dracu de simpatici..lasa ca vedeti voi..nu ma gandesc la podium,dar la ce mi-a spus grizzly ca pregateste,fara 3 luni de antrenament inainte nu termin cursa..asa ca pana atunci cardio la greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Ati gasit si voi pe cel mai mic si slab ca sa faceti misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 ala mic si cel mai slab dar cu barba sura eu dupa o lunga hibernare anul asta nu scapati de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 si eu vin sau defapt venim o armata de la Baia Mare Categoric o mica armata anul asta...eu am lipsit la ambele editii dar stiu pe cineva care a dormit 2 zile dupa cursa de anul trecut... deci categoric nu lipsesc anul acesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate