ygrek Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 prea mult off-topic ... on: i-ati motocicleta de 1000 de euro si zi-mi cati kilometri mergi cu ea ... sa nu zic metri .. o vrei doar pentru oras sau sa vezi si tu un munte , o mare ? :-? eu zic sa mai pun un ban de o parte si pana in aprilie stai si cauti si iti iei una cu , care poti sa te plimbi iar r125 / cbr125 sub 1000 sigur nu gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 prea mult off-topic ... on: i-ati motocicleta de 1000 de euro si zi-mi cati kilometri mergi cu ea ... sa nu zic metri .. o vrei doar pentru oras sau sa vezi si tu un munte , o mare ? :-? eu zic sa mai pun un ban de o parte si pana in aprilie stai si cauti si iti iei una cu , care poti sa te plimbi iar r125 / cbr125 sub 1000 sigur nu gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 eu zic ca aprilia asta la 1100euro este destul de ok.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 eu zic ca aprilia asta la 1100euro este destul de ok.... da dar costa mult sa o intretii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 app natae4u tu cat ai pe r125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 app natae4u tu cat ai pe r125? 4300 cu semnalizatoare noi cu led si alarma + suportu de numar schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 . http://www.pro-bike.ro/forums/topic/77319-...-cbr-r-125-cmc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 cumpara-ti acel golf 3 de 700e si zimi in 2luni cati bani bagi in el on: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76578-...5-inmatriculat/ Rs-ul asta nu mai e limitat la 11kw ....Daca il vei achizitiona , nu-ti v-a parea rau , e un RS FOARTE BUN . DOAR SA AI GRIJA CUM MERGI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 Baieti ziceati ca nu gasesc nimic la 1000 de euro si chiar am gasit 2 modele...iar CBR asta arata a fi ingrijit si model oarecum nou...2004. si iulian sa inteleg ca este RS-ul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Baieti ziceati ca nu gasesc nimic la 1000 de euro si chiar am gasit 2 modele...iar CBR asta arata a fi ingrijit si model oarecum nou...2004. si iulian sa inteleg ca este RS-ul tau? mai bine te-ai pune pe fiecare sa vezi cum te simti pe care ai acel feeling mai ok;) iar iulian e din iasi aprilia se vinde in galati cam vreo 400 de km te despart de adevar;) succes cu noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 app ygrek si tu ai r125?tu tot din reprezentanta l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 app ygrek si tu ai r125?tu tot din reprezentanta l-ai luat? Nu , l-a luat din piata de la rusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 aaa si merg cu rusi...? ce preturi au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 app ygrek si tu ai r125?tu tot din reprezentanta l-ai luat? nu nu l-am luat din reprezentanta alinu +1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 aaa...sh...si cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) daca nu te deranjeaza anul (1991 ) am eu o cagiva freccia in stare tehnica perfecta cu 30 mil ..problema este ca sunt din braila .. garantez pentru ea ca nu te lasa in drum ! daca ar fi fost mai cald , as fi venit cu ea la tine .. Editat Ianuarie 18, 2011 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Cred ca e umpic cam batrana...dar nustiu vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 ehe .. gaina batrana face ciorba buna ! campers_cs pt niste poze daca doresti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Baieti ziceati ca nu gasesc nimic la 1000 de euro si chiar am gasit 2 modele...iar CBR asta arata a fi ingrijit si model oarecum nou...2004. si iulian sa inteleg ca este RS-ul tau? a fost ehe .. gaina batrana face ciorba buna ! campers_cs pt niste poze daca doresti ... gaina batrana fierbe greu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Cred ca am gasit ceva...am vazut azi o aprilia la 1200euro pe bikeshop...si avea si 11kw :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 :X Ce razi ma? Lasa baiatul sa o dea in sentimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddalinio Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Daca stau sa ma gandesc bine numai jupani pe forumu asta...numai mistocari....baieti aici se discuta despre motociclete....se ajuta sa cer pareri serioase nu se rade aiurea....exista topic-uri separate pt asa ceva... de exemplu ce legatura are fraza : "Ce razi ma? Lasa baiatul sa o dea in sentimente. " cu ce am intrebat eu....aceasta chestie se numeste off-topic....dati dovada de faptul ca nu prea aveti cei 7ani de acasa...si va intrebati de ce mai este Romania asa....putetai sa imi spuneti de la inceput simplu ca la bani astia nu am ce sa imi iau si gata...nu sa vorbiti aiurea decat sa pierdeti timp aiurea postand niste propozitii fara rost aiurea pe forum...mai bine ati citi o carte sau ati face ceva mai de folos pt voi si restu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 nu stiu ce aveti cu baiatul , de faceti bascalie eu cand am luat prima moto ( un af de 50 ) mai aveam un pic si dormeam in garaj cu ea .. de cagiva nici nu mai zic , ca o preferam oricand in locul unei femei .. e o rusine asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Doamne ce se discuta aici Mesaj completat nu stiu ce aveti cu baiatul , de faceti bascalie eu cand am luat prima moto ( un af de 50 ) mai aveam un pic si dormeam in garaj cu ea .. de cagiva nici nu mai zic , ca o preferam oricand in locul unei femei .. e o rusine asta ? Asta e maxima !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate