etarulescu Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 0765211474-Edy, de preferat sa fie inmatriculate si neaparat cu toate actele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 e langa timisoara un jupiter 4,orijinal cu atas,vopsea orijinala,functional,fara improvizatii,multe multe piese de schimb,dar cu acte veki,cerea in vara batranul; 250 e,dar la foamea asta poate il iei si sub 200nu intrebati de telefoane ca nu are asa ceva. Pai ar fi cam dificil sa strabat toata tara doar ca sa vad o motocicleta (eu fiind din Focsani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 mi-am facut doar datoria - te-am anuntat.atat. Merci frumos dar e aproape imposibil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 http://classiccar.3xforum.ro/post/5686/1/a..._tip_din_mizil/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 http://classiccar.3xforum.ro/post/5686/1/a..._tip_din_mizil/ omu cere 60 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Omul nu mai cere nimic pe MT 16. Motocicleta a fost vanduta acum mai bine de o luna. Mesaj completat A fost cumparata de un macaronar chiar din fata portii vanzatorului cu suma de 5000 RON. Deci.......a luat drumul Italiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 omu cere 60 mil iti vind eu un mt 16 curind, cel cumparat de la tine dar in alta stare orcum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 iti vind eu un mt 16 curind, cel cumparat de la tine dar in alta stare orcum K! Ofer maxim 25 mil(depinde de stare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) Acuma sa nu zici ca vrei sa-ti cumperi motocicletele inapoi?! te salut cu respect! Editat Ianuarie 18, 2011 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Acuma sa nu zici ca vrei sa-ti cumperi motocicletele inapoi?! te salut cu respect! Daca as fi vrut nipra faceam parc moto pana acuma, dar vreau ceva mai fiabil sau ceva sa imi cada cu tronc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Acuma sa nu zici ca vrei sa-ti cumperi motocicletele inapoi?! te salut cu respect! ar vrea el so ia inapoi cu 25 de mil cind mia vinduto mie cu 33 de mil asa afacere sa tot faci.. dar deja am bagat eu 10 mil in ea si inca mai intra lejer alte 10 mil sa iasa bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Daca as fi vrut nipra faceam parc moto pana acuma, dar vreau ceva mai fiabil sau ceva sa imi cada cu tronc. poate iti cade asta ce zici ? propietarul zice ca motorul e in stare foarte buna ,numai ca e radiata din circulatie, si cere cam mult 1650e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Daca dezmembreaza BMW-ul, te rog sa ma anunti, ma intereseaza motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate