ionut73 Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Eu l-am asteptat pe Mani de fiecare data cand s-a intors de la Dakar. Merita sa vada ca sunt cativa oameni care apreciaza efortul lor! Maine o sa aterizeze la 17.45 pe Otopeni cu o cursa de la Roma. o poza de la sosirea in RO din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 O initiativa demna de tot respectul . Pacat ca nu fac escala si la Timisoara . Sunt multi enduristi sau fani si pe aici ( inclusiv Dunca Romeo ) care ar fi vrut sa-i poata felicita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 O initiativa demna de tot respectul . Pacat ca nu fac escala si la Timisoara . Sunt multi enduristi sau fani si pe aici ( inclusiv Dunca Romeo ) care ar fi vrut sa-i poata felicita ! Me too! I-as fi aranjat si cazare mocca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Ne vedem la Otopeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Ne vedem la aeroport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Ne vedem la aeroport Norocosilor . . . . .luati un autograf si ptr Timisoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 S-au obosit si i-au dat la stiri ..ma mir si eu. Bine ati revenit baieti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2011 azi la otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) Felicitari Vectra Racing! PS: Sa cautam motive pentru care la aeroport a fost doar o mana de oameni sa-i felicite? Editat Ianuarie 19, 2011 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Felicitari Vectra Racing! PS: Sa cautam motive pentru care la aeroport a fost doar o mana de oameni sa-i felicite? Nu , nu cautati motive . Ati reusit sa luati autografe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 ba ioane, la cine a ramas ciocolata? din pacate a trebuit sa ne impartim in doua grupuri de sustinatori: cel mare a trebuit sa ii conduca pe folbalistii care plecau in excursie, a pardon, cantonament in Antalia.... uite si niste poze cu autograful lui Mani pentru cei ce nu au ajuns: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Eu daca as fi fost acolo as fi venit automat. Am urmarit raliul si am povestit tuturor (motociclisti si nemotociclisti) care e treaba cu Mani si Dakar-ul si m-am simtit bine ca 2 romani ne reprezinta acolo, si cu ce rezultate!!! Ohooo!! Felicitari Mani si Marcel inca odata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2011 reportaj la emisiunea lui Dani http://neatza.a1.ro/faze-tari/Aventura-Dakar-2011_4929.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 E bine ca lumea se intereseaza de moto, chiar daca la un nivel destul de scazut. E imbucurator faptul ca au fost cateva televiziuni prezente la aeroport. Avem noroc ca mai sunt unii prezentatori/realizatori/reporteri pasionati sau macar interesati de acest domeniu. Poate da Dumnezeu si incep sa se miste mai mult lucrurile in directia cresterii interesului romanilor pentru 2 roti. Si in acest fel este promovat mersul pe 2 roti. Felicitari baietilor, lui Mani, lui Marcel, lui Romeo, lui Liviu, dar si celorlalti oameni care au pus umarul la realizarea acestei performante! Bravo bravo bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate