apriliacluj Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 ai pe SMS si W.app contact succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: ai pe SMS si W.app contact succes! mersi mersi, mare domn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Servus, Am postat pe un alt topic problema mea pt informații și idei generale Ideea e ca trebuie sa scurtez un cric lateral pt un moto care a fost coborât la maxim. Este cineva în CJ care se ocupa cu asa ceva? Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Vorbeste cu Radu, de la Mechatronics, ar trebui sa te poate sa te ajute 0742026694 https://goo.gl/maps/wcadpZ7ZQhPqTYnB8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Acum 2 ore, pepsi a spus: Vorbeste cu Radu, de la Mechatronics, ar trebui sa te poate sa te ajute 0742026694 https://goo.gl/maps/wcadpZ7ZQhPqTYnB8 Super. Ms La 05.05.2023 la 17:43, reverend a spus: Super. Ms La 05.05.2023 la 15:26, pepsi a spus: Vorbeste cu Radu, de la Mechatronics, ar trebui sa te poate sa te ajute 0742026694 https://goo.gl/maps/wcadpZ7ZQhPqTYnB8 Luat legatura. Fain om. Ms de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Ms la toți de sfat. Rezolvat cu Radu. Rapid, profi și calitate. Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Intrebare.. am nevoie pt intarirea oblonului spate la o remorca, de o bucata de tego de 1410x370, grosime 27 sau 30mm (sau 15, si pun strat dublu). Aveti idee/cunostinte/recomandari unde as putea gasi o bucata de aceasta dimensiune? contra cost evident.. La magazine de materiale de constructii se vinde doar coala intreaga de 2500x1250. Mersi. ... ideal cu o parte lucioasa si una antiderapanta stiu, am si pretentii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Dacă nu găsești în magazine, ca ultimă soluție, probabil găsești la vreun șantier, unde se construiesc blocuri. Poate te ajută ei sa comanzi sau au deja. Eu așa am împrumutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 De unde esti,in primul rand In al doilea rand,poti gasi pe la dezmemrari de camioane tiruri frigo,buss-uri etc,la reparatio remorci de asemenea. Succes !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Acum 2 ore, shui a spus: De unde esti,in primul rand In al doilea rand,poti gasi pe la dezmemrari de camioane tiruri frigo,buss-uri etc,la reparatio remorci de asemenea. Succes !! Am postat in topic regional, deci era de inteles ca in zona unde am postat caut.. Cluj e zona, dar ma pot deplasa si intr-o raza de sa zicem max. 50-75km in jur.. mai mult nu merita, ca devine mai scump drumul decat tegoul Mersi de sfat btw, am uitat sa adaug Mersi si colegului Iulian, dar prefer sa iau ceva rest ramas dar nou, nu folosit la cofraje, ca va ramane vizibil pe remorca si va arata cam aiurea sa folosesc bucati impregnate cu beton. Dar i-ar creste rezistenta probabil :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Cum spuneam, poți să vorbești cu cineva de pe șantier, nu să iei neapărat ceva folosit. Ei cunosc piata, magazine etc. și cred ca te vor ajuta. Ca ultima varianta as zice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Eu am podit remorca din bucati si am vopsit-o cu maroniu,inclusiv obloanele. Am renovat mai multe remorci in ultimii ani (si acum mai am de renovat inca 3 ) Spor la treaba si sanatate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10, 2023 Share Postat Iulie 10, 2023 Frank: suna la Bogdymex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 @ADMIN se poate sterge mesajul lui liliann? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate