Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Va salut cu respect, Mai bine mai tarziu decat niciodata,asta pot spune pentru simplul fapt k am reusit sa intru in lumea pe care mi-o doream de mult,da,sunt si eu un incepator pe meleagurile cu 2 roti.Dupa multa multa (prea multa) asteptare am reusit sa o fac a mea,o ceberica frumoasa foc,de buget,dar care imi umple inima de fericire.A inceput sa cutreiere sosele in luna mai a anului 1995.Ne-am spus "DA" pe data de 22 septembrie 2010,poate cea mai frumoasa,extazianta si terifianta zi din viata mea.Hondutza este in tara din primavara lui 2009 dar pana cand ne-am "luat" nu a facut km,a stat numai in garaj deoarece fostul proprietar nu a reusit sa isi ia A-ul.Deci pe meleagurile scumpei noastre patrii nu a facut km decat cu mine,undeva spre 1500.La achizitionare am schimbat uleiul,filtrele,bujiile,bateria(care era varza) si merge k unsa.Nu am avut decat 2 probleme,prima ar fi k mi sa rupt cablul vitezometrului,foarte stresant si a 2-a k se tot goleste rezervorul,dar cred k este o problema intampinata la toate moto-urile si nu numai.La inceput am fost bombardat din toate partiile,nu fa prostia,e prea grea,e prea puternica e prea nu stiu cum nu te baga la 600,esti incepator,ceva prietenii a tatalui meu,motoristi de poate 20 de ani acelasi lucru,o sa dai cu ea de pamant etc..incepe macar cu un 400 sau 250.Constientizam k au ceva dreptate dar nu am ascultat,imi doream prea mult ceberica si am fost tot timpul 100% convins k pot sa ii fac fata.Da,frica a fost destul de activa la inceput,(poate nu la aceiasi intensitate dar cu siguranta va exista si in continuare)un lucru care mi se pare foarte normal dar usor usor am reusit sa ma obisnuiesc cu ea si ne intelegem de minune acum Acum astept k vremea sa se incalzeasca si sa ne vedem cat mai multi pe sosele bucurandu-ne de sotiile/sotii amantele/amantii noastre/nostrii cu 2 roti Toate cele bune si sunt aici cateva poze cu golanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 E frumosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Sa o stapanesti sanatos . Este o motocicleta foarte flexibila si maleabila , mai ales cu incepatorii . Devine rea si puternica dupa 6000 - 6500 ture . Acolo isi arata coltii . Multa bafta si multi km . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Mersi fain,a fost unu din primele lucruri care le-am observat,pana in 5000 e o domnisoara timida,perfecta de oras da peste 5000 devine o doamna nimfomana care te ia la rost > btw,superb f3-u,e coloritu meu preferat impreuna cu cel negru argintiu Editat Ianuarie 30, 2011 de Raul Burzum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 S-o stapanesti sanatos si fara incidente! Dar curata si matale jantele alea, e pacat de ele ca-s rosii si frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 S-o stapanesti sanatos si fara incidente! Dar curata si matale jantele alea, e pacat de ele ca-s rosii si frumoase. intradevar par cam jegoase in pozele astea,le-am curatat dar au ceva pete de care nu reusesc sa scap,parca ar fi ulei...:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lua Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 cat a costat, fdaca nu te superi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 intradevar par cam jegoase in pozele astea,le-am curatat dar au ceva pete de care nu reusesc sa scap,parca ar fi ulei...:-?? Incearca cu brake-cleaner si daca tot nimic, cu motorina si o carpa nu foarte abraziva. Da ca nu se ia nici asa, e mai complicat ca sunt vopsite si un rim-cleaner o sa iti atace vopseaua nasol... Poate mai are altcineva idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 eh,asa murdare k in poza nu mai sunt da o sa incerc mai multe solutii pt petele alea cand o sa ii fac toaleta de prima iesire pe 2011,parca nu mai trece naibii timpu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 se simte ca esti entuziasmat maxim dupa prezentarea care ai facut'o chiar ma bucur pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 Ms fain java script:add_smilie("","smid_7") si da,entuziasm la maxim,numai eu stiu cat am asteptat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Ms fain si da,entuziasm la maxim,numai eu stiu cat am asteptat-o Editat Ianuarie 30, 2011 de Raul Burzum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 intradevar par cam jegoase in pozele astea,le-am curatat dar au ceva pete de care nu reusesc sa scap,parca ar fi ulei...:-?? Cat tea costat motoreta? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 Multi km inainte omule si sa dea Dumnezeu sa fie fara incidente Sa o stapanesti sanatos. Frumoasa motocicleta ms la fel,asa sa fie Cat tea costat motoreta? .. pai cu tot cu costum cat sa ma lase pe zero ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate