motosebi Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Va salut desi sunt nou pe acest forum am ceva experienta pe 2 roti si dea lungu timpului am fost in posesia catorva motociclete de epoca.Momentan am un Bmw r25/3 din 55 si un bmw r65 din 86.Din pacate de cel din 55 trebuie sa ma despart desi am lucrat 4 ani sa-l pun la punct si inca ar mai fi de lucru,dar asta e pe viitor cand o sa ma redresez financiar am sa caut alt motor vechi de buchisit la el.Daca cineva este interesat de r25 poate sa vada poze pe okazii sau la cerere le pun pe mail. Va multumesc si sper sa mai povestim pe tema asta,a motoarelor vechi cu cunostintele acumulate de mine si cele acumulate de voi sigur o sa avem ce dezbate de aici in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Salutare...pai anuntul tau este cam pe sec, m-am uitat pe okazii insa daca tot ai amintit aici cred ca merita inca 2-3 minute in plus sa pui si niste poze, pret, acte, istorie etc.Cred ca ai avea mai multe sanse, mai ales ca aici este un forum dedicat. Vanzare buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Salutare...pai anuntul tau este cam pe sec, m-am uitat pe okazii insa daca tot ai amintit aici cred ca merita inca 2-3 minute in plus sa pui si niste poze, pret, acte, istorie etc.Cred ca ai avea mai multe sanse, mai ales ca aici este un forum dedicat. Vanzare buna... Din pacate inca nu stiu sa pun poze,dar sa mai dau cateva date motocicleta are numere si talon vechi este de culoare rosie motoru este reconditionat total cutia si grupu sunt ok,lipseste faru si toba de esapament (nu le are originale,faru-i de mz iar toba de nsu) motocicleta o facusem pentru mine dar din pacate trebuie sa o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 (editat) salut motosebi , observ ca esti din Severin, da si tu mai multe date despre tine si pune si poze cu BMW-ul sa stie lumea cu cine sta de vorba... Editat Februarie 5, 2011 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Februarie 5, 2011 Autor Share Postat Februarie 5, 2011 salut motosebi , observ ca esti din Severin, da si tu mai multe date despre tine si pune si poze cu BMW-ul sa stie lumea cu cine sta de vorba... Din pacate nu stiu sa pun poze iar date despre mine am trecut cand m-am inscris,dar sa mai adug cateva Merg pe motor de prin 88 posed carnet din 90 imi plac motoarele la maxim si inspecial cele clasice In momentu de fata amun bmw r25 din 53 si un r65 din 86 Am mai avut si alte motoare clasice cel mai vechi fiind un PUch din 1920 si din pacate pana in momentu de fata nu mi-ampermis financiar sa-mi opresc si pentru mine un motor vechi desi am avut pana acum peste 200 de bucati Am sa mai revin si cu alte detalii daca v-a fi nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 (editat) Ok Sebi, pana la urma te-am identificat , hai ca o sa reusesti sa pui si ceva poze, ca, din punctul meu de vedere esti intre primii din Severin dpdv al trecutului motociclist, pacat ca in ultima perioada nu prea ti-ai mai facut aparitia... ca acum 9-10 ani.... Editat Februarie 13, 2011 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Va salut desi sunt nou pe acest forum am ceva experienta pe 2 roti si dea lungu timpului am fost in posesia catorva motociclete de epoca.Momentan am un Bmw r25/3 din 55 si un bmw r65 din 86.Din pacate de cel din 55 trebuie sa ma despart desi am lucrat 4 ani sa-l pun la punct si inca ar mai fi de lucru,dar asta e pe viitor cand o sa ma redresez financiar am sa caut alt motor vechi de buchisit la el.Daca cineva este interesat de r25 poate sa vada poze pe okazii sau la cerere le pun pe mail. Va multumesc si sper sa mai povestim pe tema asta,a motoarelor vechi cu cunostintele acumulate de mine si cele acumulate de voi sigur o sa avem ce dezbate de aici in colo astept un semn la 0729009541. vreau sa vin sa vad motocicleta. sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Asta e motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Foarte misto insa nu e inmatriculat. Corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Foarte misto insa nu e inmatriculat. Corect? Motocicleta poate fi inmatriculata fara probleme, avand certificat de radiere si contract da vanzare in regula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Si cu cat s-ar da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 salut ultimu pret este de 1500 euro motocicleta arata foarte bine motoru este reconditionat total chiar am muncit sa o aduc in starea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Cred ca ar trebui sa pui si numarul de telefon, Sebi, pentru a putea sa fii sunat! Nu vad sa apara pe undeva nr. tau. Salve! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Iulie 31, 2011 Autor Share Postat Iulie 31, 2011 numarul este 0722582997 multumesc de observatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate