coxx Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 catzi suntem in Bucuresti ? dati aici cu subsemnatul ca sa ne facem o idee... in alta ordine de idei...a trecut unu' pe langa mine cu un Hornet galben ca al meu...care avea farul schimbat cu un "nas" ca la vitezane... daca umbla pe acest forum sa dea un semn ca vreau si io !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haca Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 A mea e albastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) Inca o viespe (neagra) in roi Editat Septembrie 22, 2006 de Frankotiradore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 prezent si eu ...doar cu gandul la ea si cu ceva bani stransi iarna viitoare voi edita postul si voi fi prezent cu ea in sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Inca o viespe (neagra) in roi ...sa-ti traiasca frate! e o bijuterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 ...sa-ti traiasca frate! e o bijuterie. Mersic mersic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclist forumist nevorbaret Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Am si eu una bucata Hornet. Si mai am un prieten care are si el una neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutparvan Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 vin si io cu un hornet negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate