Bogdan D. Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 vreau si eu adresa unui service moto din constanta care sa imi sincronizeze 2 carburatoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 praca era ceva... suzi, nu mai retin exact denumirea. am vazut o prezentare a firmei lor si erau interesanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 chiar nu stie nimeni un service care face asa ceva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 ia legatura cu userul: davidescu_radu. Este din Cta si destul de priceput. numarul de telefon il gasesti aici: /index.php?...mp;hl=davidescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 daca ai drum prin Petrosani ti le fac eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) vreau si eu adresa unui service moto din constanta care sa imi sincronizeze 2 carburatoare.. La "YAMAHA" (langa fabrica de paine), Cornel mi le'a facut la pretul (oficial!!!) 80 RON-(4 carbelitoare) Am auzit ca si cei de la "HONDA" si'ar fi deschis service insa nu stiu unde. La "DUCATI" nu se ating de japoneze (sau alte natzii), deh, sunt mai din... de domn! Da, si Radu zicea ca are o baterie de vacuumetre insa nu stiu amanunte. Ah, uitasem, si mai erau aia de la "hobby motors", langa cimitir la rushi, da' personal nu m'as duce p'acolo, lu' nevasta'mea ca sa'i schimbe uleiul si filtrul la TICO i'au luat 20RON!!! Editat Septembrie 22, 2006 de yo4hgx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Ah, uitasem, si mai erau aia de la "hobby motors", langa cimitir la rushi, da' personal nu m'as duce p'acolo, lu' nevasta'mea ca sa'i schimbe uleiul si filtrul la TICO i'au luat 20RON!!! si ti se pare mult??? daca ar fi asa as schimba lunar filtrul si uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 si ti se pare mult??? daca ar fi asa as schimba lunar filtrul si uleiul (ai fro sursa moca de ulei si filtre?) amigo, nu stiu cum castigi tu banii, insa ca sa schimbi ulei/filtru la tico iti ia 10 min! daca era cine stie ce inginerie intelegeam dar asa... 40$/ora ptr munca necalificata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 La "DUCATI" nu se ating de japoneze (sau alte natzii), deh, sunt mai din... de domn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 La "DUCATI" nu se ating de japoneze (sau alte natzii), deh, sunt mai din... de domn! ...da DUC'ule, stiu, nu e vina ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 le echilibrez eu moka la mangalia. (numai vacum) 0788963254 numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate