Ancalagon Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Salut! Oare cine ar putea face asa ceva in aceasta tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 Ii stiu, dar nu se mai ocupa de ceva vreme de custom-uri. Oricum, ii intreb, poate stiu si ei ceva. Ma gandeam la o intreprindere cu ceva masini cu comanda numerica adecvate la care sa comanzi sau sa aranjezi o treaba cu Gicu de la scularie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Cred ca la o intreprindere mare, gen Vulcan Bucuresti sau la Resita rezolvi. Bine, tre sa dai si de meserias care sa-Âşi dea interesul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Ii stiu, dar nu se mai ocupa de ceva vreme de custom-uri. Oricum, ii intreb, poate stiu si ei ceva. Ma gandeam la o intreprindere cu ceva masini cu comanda numerica adecvate la care sa comanzi sau sa aranjezi o treaba cu Gicu de la scularie... OFF: dar de ce s-a lasat? parea destul de `adancit` in fenomen.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 OFF: dar de ce s-a lasat? parea destul de `adancit` in fenomen.. Nu s-a lasat nene nimeni. A fo omu ocupat cu altele, plus ca a trebuit sa-Âşi plimbe si el harleyul vara asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Corne se ocupa de customuri,are inca in lucru customurile vazute la salonul moto.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator bono Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 0745879111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Ia uite, credeai ca nu ai cum s-o faci, si Bono e aici sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 NIMENI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate