FreT Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Scooter portocaliu probabil de la vro firma de curierat depasea pe B-dul Mircea VOda peste dubla linie continua si cand o conserva alba a dat sa faca stanga catre hotel Nh sa trezit cu scooteri-stul peste el in stanga ...Scooteristul era ok fara rani stabil pe picioare .Ar trebui sa fie constient pe viitor ca depasirile nu se fac peste linie continua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Lucru valabil si pentru conserva, nu se face stanga peste linie continua... Un scuterica peste linia continua nu incomodeaza pe nimeni pe contrasens, dar ditamai conserva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 (editat) Poate ca linia era intrerupta acolo unde masina a facut stanga, nu stiu zona, de aceea am zis "poate" . Totusi nu inteleg de ce sa nu te uiti si in oglinda inainte sa faci stanga, indiferent ca depasirea e interzisa in acea zona... nu cred ca orbeste nimeni daca isi arunca ochii 1-2 secunde in oglinda. Mi s-a intamplat sa fiu depasit cand intentionam sa virez la stanga (cu semnalul pus), si nu de scuter, ci de TIR... nu cred ca era o idee buna sa virez fara sa ma uit si in oglinda. Editat Februarie 14, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Eu sunt curios daca astia care fac stanga fara sa se uite se uita atunci cand sunt pe strada cu linie de tramvai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 1. Nu: http://www.evenimentul.ro/rss_article/un-c...un-tramvai.html 2. De asemeni, Nu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Februarie 15, 2011 Autor Share Postat Februarie 15, 2011 conservaru avea linie intrerupta sa poata face stanga ...de ce sa se uite in oglinda cand in stanga ai dubla linie ? ca e ala un handicapat de kamikaze ? ?? si-a meritat soarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Da, dar te mai si uiti cand faci stanga, poa sa fie TIR kamikaze, sau.. tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Lafel era să-l mierlesc pe un fraier cu un tzr50.Eram cu maÂşina, făceam stânga într-o parcare. Linie dublă continuă (era în oraÂş) miorlăitorul blană din spate pe contrasens. Zona e foarte cunoscută, trebuie să fii idiot să depăseÂşti acolo, ținând cont că e Âşi ditamai intersecția. Am frânat scurt Âşi a reuÂşit berbecu` să evite, apoi l-am fugărit puțin prin oraÂş. Are atâta fortă trotineta aia încât m-am ținut destul de mult Ă°upă el, cu un ford focus Avea ceva morcovi în popou omu`. L-am lăsat să se ducă într-o intersecție unde era pe roÂşu semaforul. N-am vrut să risc, l-am regăsti apoi. Să fiu sincer nu mi-ar fi părut rău dacă îl puneam jos(avea echipament), doar că trebuia să stau fară maÂşină, până o scoteam din service Âşi doar ce îmi vândusem motoreta. Editat Februarie 16, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rvltng_bstrd Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 I-ar fi parut rau in mod sigur la ma-sa, da' tu n-ai gresit niciodata cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate