Legnakrad. Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 cat costa cea mai ieftina si scurta asigurare in italia ? pentru motor 750cc stiti cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 18, 2012 Autor Share Postat Septembrie 18, 2012 mie mi se pare ciudat ca in afara de antet totul e in lb engleza.... Quote : Il Comando di Polizia Municipale di Firenze al fine di agevolare la comunicazione delle informazioni in inglese, francese, tedesco e spagnolo ha delegato la società Nivi Credit s.r.l. Div. European Outsourcing – via O. da Pordenone n.14-20 50127 Firenze a fornire tutti i chiarimenti necessari al pagamento dei verbali e agli adempimenti del caso. In order to furnish information in English, French, German and Spanish, The Municipal Police of Florence have delegated Nivi Credit s.r.l. Div. European Municipality Outsourcing - via O. da Pordenone 14-20, 50127 Florence, Italy, to provide all necessary clarifications for the payment of administrative sanctions and required fulfilments. Valabil si pentru Roma probabil ...s-au adaptat si italienii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Saluti,o sa am drum prin zona si vroiam sa va intreb daca aveti ceva impresi din anii trecuti despre asta: http://www.centrofiera.it/on-line/Home/fiere/Manifestazioni/Calendario2012/articolo4797.html# sa stiu daca bag un ochi sau nu. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza02 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Va salut. Mai sunt motociclisti pe forum prin provincia Massa-Cararra(Toscana)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) salut mitza02, cred ca cel mai aproape sunt eu din firenze. mai e si Mitica mai spre Siena... pe curand Editat Octombrie 14, 2012 de creep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Eu sunt in Marina di Carrara, ti-am vazut motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza02 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 motociclistu lasa un numar de telefon in privat poate iesim la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 http://www.motoclub.bergamo.it/ Duminica viitoare, daca intereseaza pe cineva. Eu o sa merg impreuna cu sotia probabil, e al treilea an in care particip si de obicei se strang 2-3.000 de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amphetamin Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Dar prin Sardegna locuieste cineva? Stie careva de cluburi,intalniri de-ale baietilor nostri? Eu stau in La Maddalena,Sardegna dar pana acum nu am intalnit nici un roman care sa aiba motor sau sa imparta placerea de a face un tur...sunt cam singur pe aici. cat costa cea mai ieftina si scurta asigurare in italia ? pentru motor 750cc stiti cumva ? Acum depinde de fiecare in ce clasa de merit se gaseste..chiar daca stiai,iti dau totusi exemplul meu...sunt la prima inmatriculare in IT,am inceput anul acesta, am fost pe la vreo 5-6 agentii de asig si toate mi-au aruncat niste preturi care variau de la 600-700 si ceva euro(pe an)...Solutia a fost online de la Genertel.it cu 400 euro pe tot anul,fiind prima inmatriculare tine minte...deci dupa mine asigurarile facute online si pe tot anul sunt cele mai avantajoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2012 Vinerea viitoare ma duc la EICMA, salonul motociclistic italian. Vine cineva? http://www.eicma.it/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Eu as vrea sa vin ,dar nu stiu sigur inca ,daca va fi vineri sau sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasy80 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 hop si eu..care tocmai voiam sa intreb acelasi lucru.Daca nu lucrez sambata as veni sambata..daca nu..duminica oricum as vrea sa ajung asa ca Mario ne auzim la un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amphetamin Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Asa imi propusesem anul trecut sa vin la Milano sa vad macar o data EICMA, mi-ar fi placut foarte mult insa am avut de ales intre Rally Costa Smeralda si EICMA 2012, si cum raliul se desfasoara la 40 km de mine...se intelege, las pentru anul viitor expozitia, ma multumesc cu pozele de pe net. Editat Noiembrie 10, 2012 de Amphetamin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathm Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 buna seara si bine v-am regasit. imi cer scuze de absenta dar nu mai am internet acasa de extrem de muuult timp. momentan doar la telefon mai pot fii gasit (cine are nr meu). marius, daca mai ai nr meu, da-mi un tel ca nus ce am facut cu telefonu asta ca nu imi mai arata multe nr de tel. mi-ar place sa vin si eu la EICMA, asa mai socializez cu vre-un trotinetist... sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi, mai ales ca acum incepe vremea nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) ma si miram eu de ce nu mai te vad pe nicaieri. te-am/v-am asteptat sa ajungi(eti) la carnatii aia afumati...... dar n-au tinut prea mult . nu stiu ce era cu ei. cred ca erau expirati sau ceva, c-au disparut repede Felicitari si CASA DE PIATRA!!! La subiect: mi-ar placea si mie sa merg la salon/expozitie, asa cum mi-ar fi placut si anul trecut, dar ... Editat Noiembrie 11, 2012 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 merge careva in Ro de sarbatori? prind pe vreunul din voi cu plecare in jur de 21 dec si intoarcere in jur de 5 ian? ...sau macar dus, de intors iau avion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Decembrie 8, 2012 Autor Share Postat Decembrie 8, 2012 Eu nu merg in Romania de sarbatori, probabil o sa ma duc la anu' (si tare as vrea sa merg in moto). Cat despre evenimente motociclistice, in ianuarie, ca de altfel in fiecare an, se face motobefana la Milano (ar fi a treia editie la care particip). Daca nu e zapada multa si gheata pe strazi, cu siguranta o sa particip. http://www.mototurismodoc.com/motoraduni/motoraduno-dettagli.php?recordid=2279 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) winter bikers faenza 2013 11-13 ianuarie banana day arezzo 2013 16-17 februarie eu merg, daca se mai baga cineva... e mai mult decat binevenit. Editat Decembrie 12, 2012 de creep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_calin Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 winter bikers faenza 2013 11-13 ianuarie banana day arezzo 2013 16-17 februarie eu merg, daca se mai baga cineva... e mai mult decat binevenit. salutari am revenit dupa ceva timp de absenta ... ne motivata winter bikers faenza 2013 as merge ...daca nu va ninge mai e careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Eu nu merg in Romania de sarbatori, probabil o sa ma duc la anu' (si tare as vrea sa merg in moto). Cat despre evenimente motociclistice, in ianuarie, ca de altfel in fiecare an, se face motobefana la Milano (ar fi a treia editie la care particip). Daca nu e zapada multa si gheata pe strazi, cu siguranta o sa particip. http://www.mototurismodoc.com/motoraduni/motoraduno-dettagli.php?recordid=2279 Am intrat pe link,in 06.01se desfasoara la Monza.Asta am citit la adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Decembrie 15, 2012 Autor Share Postat Decembrie 15, 2012 E organizat de motoclub Monza, dar se desfasoara in piazza Duomo la Milano. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Exista sanse sa fiu in It la data respectiva=>exista sanse sa merg....si io:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathm Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 eheeeeeee..... ce bine e sa ai net acasa.... i'm back.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutzu Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 sarbatori fericite tuturor ROMANILOR motorizati si nu numai din diaspora !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 winter bikers faenza 201311-13 ianuarie sambata au dat timp destul de ok. vine, pana la urma, careva? un vin fiert si o costita de porc la gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate