andrey_832 Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Salut! Acum cateva zile auzeam un prieten vorbind de tobe de tractor puse pe dnepra..mi s-a parut interesanta ideea mai ales ca tipul zicea ca se aude bestial.. Si asa am ajuns sa ma bata gandul sa imi pun si eu..dar am o nelamurire. Esapamentul de tractor e facut sa evacueze gazele arse din motorina... .As avea probleme daca le-as pune pe dnepra? Pe langa intrebarea mea, as vrea sa mai postati si ce ati folosit voi ca esapamente pe dnepra, poze idei..orice.. Bafta si asfalt uscat cat inca mai e timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 eu am avut teava de inox. Nu mai rezista nimeni cu capul in spatele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Tobele de inox ale lui Baiazid erau f bune. Frumoase sunt si tobele de CZ 250 cromate, cu sitele scoase. E o modificare tipica si in ton cu linia motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 @Aleko: cand ai luat-o tu avea sitele facute de BiG. Sa le scoti de curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 e maritata in Sibiu acum, urmeaza a fi cioplerita . Ma multumesc sa scot tobele finale la Uralul de 750, sa vezi ce limbi de flacari scoate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 bun bun....da' la de alea de tractor nu s-a aruncat nimeni? Sunt curios daca exista pribleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Tot de inox.....de zici ca tuna afara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 bun bun....da' la de alea de tractor nu s-a aruncat nimeni? Sunt curios daca exista pribleme... De la tractor "ginisem" niste proiectoare. Daca le iei la cromat .. iese mixda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Tot de inox.....de zici ca tuna afara!!! da zi si tu care face asa ceva, vreau sa copiez unele de M72. asa cam la vreo 8 bucati. as putea lua de la chinezi dar transportul costa infiorator de mult, pt niste tobe de 32$ (perechea) nu vreau sa mai platesc vreo 250....doar taxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 dar alea de la chinezi cat crezi ca ar rezista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Eu am cumparat bestia cu tot cu tobe, deci nu pot sa iti spun unde au fost facute; Uite o poza cu tobele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Eu am cumparat bestia cu tot cu tobe, deci nu pot sa iti spun unde au fost facute; Uite o poza cu tobele Super misto arata nepra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Salut! Acum cateva zile auzeam un prieten vorbind de tobe de tractor puse pe dnepra..mi s-a parut interesanta ideea mai ales ca tipul zicea ca se aude bestial.. Si asa am ajuns sa ma bata gandul sa imi pun si eu..dar am o nelamurire. Esapamentul de tractor e facut sa evacueze gazele arse din motorina... .As avea probleme daca le-as pune pe dnepra? Pe langa intrebarea mea, as vrea sa mai postati si ce ati folosit voi ca esapamente pe dnepra, poze idei..orice.. Bafta si asfalt uscat cat inca mai e timp ... eu am de ij si arata si suna super Super misto arata nepra!!! dak nu sunt indiscret... cam la cat ajunge bijuteria aia de dnepr? supeeer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 dar alea de la chinezi cat crezi ca ar rezista? daca le-as lua la 32 de dolari chiar ca nu prea m-ar interesa cat rezista. la 280 nu le iau. deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Eu am cumparat bestia cu tot cu tobe, deci nu pot sa iti spun unde au fost facute; Uite o poza cu tobele par a fi tobe de Ural Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Arata super frumos niprul, dar nu pot sa nu fiu carcotas.Comenzile avansate arata urat asa inalte.nu se putea modifica putin rezervorul astfel incat sa intre putin in el? sa fie mai joase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Tobele par a fi facute (de fapt finala aka partea cu site pare ca a fost sudata de restul tevii) Eu pe motor am dat putin peste 1000 de iepuroi. Comenzile acum nu mi se par inalte - poate ca m-am obisnuit eu cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Arata super frumos niprul, dar nu pot sa nu fiu carcotas.Comenzile avansate arata urat asa inalte.nu se putea modifica putin rezervorul astfel incat sa intre putin in el? sa fie mai joase? uite aici nipru cu comenzile inalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) Mai baieti, stati ca s-a strecurat o mica confuzie aici, sau cel putin asa cred eu. kama3 cred ca facea referire la bord(ceasuri, vitezometru) caci zice ceva de intrat/infundat in rezervor.Eu unul (ca ex mandru posesor de nepra) prin comenzi inteleg frana+schimbator. Si intradevar bordul ala al lui UnderTaker e un pic exagerat, dar ce poate fi exagerat la un nipru? Tobe la ele poti sa faci din cam orice de la teava bruta de fier, inox, plus alte adaptari de la alte utilaje agricole (categorie din care nepra face parte din plin, hehehe, nu dati ca-i o gluma si posesorii cred ca stiu de ce zic asta). PS:Deci recunosc ca eu pe a mea am avut puse urmatoarele piese de tractor: supape(nu-mi aduc aminte modelul de tractor), proiector(in loc de farul original) si contact...si acum,tardiv(ca l-am dat de ceva vreme) cred ca ar fi mers si esapamentul si ar fi fost 35-40 % utilaj agricol si-l conduceam cu F-ul. Editat Noiembrie 15, 2006 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 frumoase Dnepre felicitari! mie mi-a zis un politai ca daca ma mai prinde cu tevi in loc de tobe , imi ia certificatu' si ma trimite la R.A.R. de parca nu am mai fost pe la ei... si tot asa de modificata era in fine , interesant subiectu' asta , cu toate ca eu am o MARE NELAMURIRE: ADIKATELEA, UN HARLEY-DAVIDSON POATE SA CIRCULE PE "DRUMURILE PUBLICE"DAR UN DNEPR CU TOBE CEVA MAI ZGOMOTOASE NU DOM'LE , CA VEZI DOAMNE MI-A MASURAT EL DECIBELII.... sa ma p..s pe politia romana si sa mor eu daca schimb tevustile (care au site ... da' tot se aude" tare " dupoa urechea stricata de politai inapoiat...)ca sa nu mai zic de supersporturi cu tobe de tunning... cam atat ... BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 toba 2 in 1 cu final sport suna foarte fain, rotund, shi in registru bas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 ADIKATELEA, UN HARLEY-DAVIDSON POATE SA CIRCULE PE "DRUMURILE PUBLICE"DAR UN DNEPR CU TOBE CEVA MAI ZGOMOTOASE NU DOM'LE cred ca daca cumperi un harley nou, ai observi ca nu face nici un zgomot. tobele after market, sunt alta poveste tobe de nipru MT9 are cineva? doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Mai baieti, stati ca s-a strecurat o mica confuzie aici, sau cel putin asa cred eu.kama3 cred ca facea referire la bord(ceasuri, vitezometru) caci zice ceva de intrat/infundat in rezervor.Eu unul (ca ex mandru posesor de nepra) prin comenzi inteleg frana+schimbator. De acord cu tine...eu ma tot tin sa il mai scurtez putin din capatul de sus...dar nu am apucat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Poti sa-ti faci asa ceva daca ai un pic de rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Poti sa-ti faci asa ceva daca ai un pic de rabdare belea. cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate