Sari la conținut

Sacramento-washington D.c.


Poiata
 Share

Postări Recomandate

superb.visul oricui..pe un harley strabatind desertul nevada.frumoasa dambla

shit man! :peace: acum esti al doilea erou al meu :) sper sa reusesc si eu treaba asta, si la urma urmei le doresc tuturor bikerilor sa poata face macar o data in viata excursia asta :D ;) :P :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari!

 

Eu tocmai m-am intors, am fost in statul Maryland, dar nu am gasit nici un loc de unde puteam inchiria motociclete, desi chiar m-am interesat. Toti spuneau ca e mult prea mare bataia de cap plus mormanul de hartii ce trebuiau completate si nu merita. Felicitari ca ai reusit!

 

ps: preturile lor la motoare sunt incredibil de mici fata de Europa... de fapt nu doar la motoare... :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar, Santy, in NY gasisem o Honda Shadow nou nouta la 5000 de dolari.Si eu tot in Maryland mi-am facut banii de excursie, mai precis in Ocean City.Am gasit langa statiune ceva cu inchirieri moto da aveau numai Harley-uri(la vremea aia planuiam o Honda) si intr-adevar erau scumpe, cam la 700 de dolari pe saptamana-fara asigurare fara taxe deci iti lua lejer o mie.

 

Eu am inchiriat de la Eagle Rider, filiala Washington, ei avand reprezentante prin toata America cu precadere pe coasta de vest. Cineva luase motoreta Harley de la ei si facuse acelasi traseu ca mine numai ca in sens invers lasand-o la filiala din San Francisco si platind un drop-off charge(taxa pe care o platesti daca nu lasi motoreta la aceeasi reprezentanta de la care ai ridicat-o) de vreo 300 de usd. Baietii din Washington tocmai se pregateau sa mearga cu un camion in vest sa ridice ceva Harley-uri din Los Angeles si probabil si pe cel din San Francisco.Asa se face ca mi l-au dat cu ceva i jur de 45 de usd pe zi si bineinteles fara drop-off charge ca il aduceam acasa.La asta s-a adaugat asigurarea.Am luat asigurarea cea mai mare ca sa pot lasa garantia cea mai mica fiindca nu dispuneam de prea mult cash.Deci vreo 30 de dolari asigurarea pe zi.In concluzie am dat fix 1100 de usd si am lasat intr-un plic sigilat 500 de dolari pe care aveam sa-i primesc inapoi la intoarcere.Cum am julit motoreta din cei 500 au fost retinuti 136.Din momentul in care le-am dat banii au facut o copie xerox la permis(de Romania fireste) si mi-au dat cheile.

 

Mama ce mult mi-a luat ca sa spun un lucru simplu:1100 motoreta pentru 15 zile,vreo 300-350 usd benzina(la un moment dat alimentam cu 2,40 usd galonul-un galon are aproape 4 litri),vreo 400 cazarea si inca vreo 2-3 sute mancarea, berea si putinele distractii.In total cred ca am trecut cu putin de 2000 de dolari.

 

Acum ca stau sa ma gandsc suna mult dar cand faci banii astia in 3 saptamani nu prea te intereseaza.Daca imi continuam chelneritul veneam acasa si spuneam adio Nepra da cred ca asa e mai bine..

 

Traseul efectiv a durat 13 zile si am facut ceva in jur de 3000-3500 de mile deci cam la 5000 si ceva de km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...