dany_let Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 mi am luat si eu in vara Kawa , sunt foarte multumit de ea, mai ales ca am facut trecerea de la supermoto la naked . Mesaj completat dupa ce am achizitionat motocicleta , am schimbat culoarea si am mai adugat una alta ptr design . urmeaza toba sport arrow in primavara si anvelope noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Sa o stapanesti sanatos. Frumoasa jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_let Postat Februarie 28, 2011 Autor Share Postat Februarie 28, 2011 multumesc frumos , abia astept primavara...m am saturat de iarna asta luuuuuuuuuunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 multumesc frumos , abia astept primavara...m am saturat de iarna asta luuuuuuuuuunga Mai mult ca sigur nu esti singurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Frumoasa 'jucarie', felicitari! Welcome to the nekkid club Sa te bucuri de motan si sa aveti grija unul de celalalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) Super jmekera jucaria....si frumoasa Editat Februarie 28, 2011 de pepinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_let Postat Februarie 28, 2011 Autor Share Postat Februarie 28, 2011 va multumesc, abia astept sa-mi montez si toba sport.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Asta vroiam sa iti zic,sa schimbi toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_let Postat Februarie 28, 2011 Autor Share Postat Februarie 28, 2011 Asta vroiam sa iti zic,sa schimbi toba. da , nici eu nu o suport , in conditia in care asta de pe ea acum e taiata....cand era normala ...nush ...avea 2 metri ! ) mi am luat Arrow care si el va fi taiat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate