geza.benedekfi Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 (editat) 07 OCTOMBRIE 2006 Regulament particular: rp_endx_bv.doc Editat Septembrie 29, 2006 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tozo Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Tozo e Domi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shomoiogu Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Baft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 cineva poate sa descrie traseul? + pista de cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 Tozo e Domi? Nu. e Joska... cineva poate sa descrie traseul? + pista de cross? Traseul de motocross de la Zarnesti + ... (restul se afla dupa ce se da STARTul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Traseul de motocross de la Zarnesti + ... (restul se afla dupa ce se da STARTul) Asta sti si yo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 Asta sti si yo. Atunci trebuie sa stii, ca traseul nu se comunica... Dar daca vrei: - dupa doua viraje stanga de 25 grade urmeaza o portiune dreapta de 200 m lungime in urcare de 12 %, dupa care viraj dreapta 72 grade o coborare de 52,3 m de 26 %, trei gropi plin cu noroi pe stanga, o trecere in viteza printre 73 copaci dupa care iar un viraj stanga de 66 grade, o urcare 31% de 312 m ...restul inca nu am reusit sa invat... ( iti scriu mai incolo ) AM GLUMIT !!! Vezi sa nu te ratacesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Atunci trebuie sa stii, ca traseul nu se comunica... Dar daca vrei: - dupa doua viraje stanga de 25 grade urmeaza o portiune dreapta de 200 m lungime in urcare de 12 %, dupa care viraj dreapta 72 grade o coborare de 52,3 m de 26 %, trei gropi plin cu noroi pe stanga, o trecere in viteza printre 73 copaci dupa care iar un viraj stanga de 66 grade, o urcare 31% de 312 m ...restul inca nu am reusit sa invat... ( iti scriu mai incolo ) AM GLUMIT !!! Vezi sa nu te ratacesti... Nahh..la asta ma gandem Atunci intreb...e posibilitate de noroi mare? sa roci? ce fel de gume sa aleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Nahh..la asta ma gandem Atunci intreb...e posibilitate de noroi mare? sa roci? ce fel de gume sa aleg? Din cate stiu eu nu prea e piatra pe langa traseul de motocros. Eu zic sa pui gume de noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Noi venim Chit ca ne mai dam dupa aia pe traseul de enduro - unde au ramas marcajele Ne vom caza la Motorom la 3-4 km de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi77 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Mi es jovunk na! Nehogy mar muk kall feljunk amber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Noi venim Chit ca ne mai dam dupa aia pe traseul de enduro - unde au ramas marcajele Ne vom caza la Motorom la 3-4 km de traseu daca concurati bafta!!!poate ne vedem sa dam o tura pe traseul de enduro(marcajele mai sunt,am fost acum doua zile-daca ploua cel de cat.A are zone aproape impracticabile,cel de cat C se transforma in catB dar este super. Sper sa fie cati mai multi concurenti!!!(0721326904) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 un plin e suficient la cat B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 un plin e suficient la cat B? traseul pt enduro-cros are aproximativ 10km(eu am zis de cel de la etapa de enduro ca mai are marcajele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 (editat) A fost super frumos, super tare...nota +10 Am terminat la locul 11 la cat B. Multumesc tuturori care au ajutat sa termin cursa (Geza,baietii din Lazarea, si o fata ff. frumoasa(din ciuc?) ) A si un om care a fost campion national? nustiu.. a ajutat sa scot motoru din mlastina langa pista cand am facut incalzirea Editat Octombrie 7, 2006 de Dark Petak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 FELICITARI !!! Ceva poze ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) Editat Octombrie 8, 2006 de digitallysane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 da .....super spectacol...mai ales porceala afost nr1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Frumoase poze dar sa vedeti filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) Frumoase poze dar sa vedeti filmul cine a fost criminalu...?? mult glod bre! data viitoare sper sa vin si eu in mocirla am si eu 2 intrebari: unde au cazut cele 2 motoare...era ceva santz acolo..(a 3 a fotografie?? si de unde putem sa luam ceva filmulete....nu le puteti pune pe forum...?? Editat Octombrie 8, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Asteptam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 am si eu 2 intrebari: unde au cazut cele 2 motoare...era ceva santz acolo.. Nu era sant, era PISTA DE MOTOCROSS !!! Coooooool !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Nu era sant, era PISTA DE MOTOCROSS !!! Coooooool !!! Ai batut in ultima ta cursa la categoria C ? Bine ca am scapat de tine si de Domi la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Ai batut in ultima ta cursa la categoria C ? Bine ca am scapat de tine si de Domi la anu Nu am batut Am luat un start super, dar am avut probleme cu roata spate si am terminat doar 3 ture ... ( In Clasamentul general am iesit pe I. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate