sorcer Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 De curand am avut o discutie cu un prieten si el sustine ca busa care are 280 pe bord e pe carburatie , iar cea care are 340 e pe injectie ! Dupa cunostiintele mele toate busele sunt pe injectie si diferenta de bord apare din cauza limitarii ! Cei care aveti sau stiti despre busa sunteti bineveniti sa ne spuneti cum sta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 De curand am avut o discutie cu un prieten si el sustine ca busa care are 280 pe bord e pe carburatie , iar cea care are 340 e pe injectie ! Dupa cunostiintele mele toate busele sunt pe injectie si diferenta de bord apare din cauza limitarii ! Cei care aveti sau stiti despre busa sunteti bineveniti sa ne spuneti cum sta treaba pe mine unu ma depaseste discutia asta, asa ca drive safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 limitare.nu cred ca s-au facut hayabusa pe carburetre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 I-am dat la sorcer 2 linkuri, care confirma limitarea la unele modele. Se pare ca infirma carburatia. http://www.hyp4r.com/hayabusa/summary.htm e pagina cu diferente intre modele din 99 pana in prezent http://www.dixonarchive.com/hayabusa/modelhistory.htm arata istoricul modelului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 De curand am avut o discutie cu un prieten si el sustine ca busa care are 280 pe bord e pe carburatie , iar cea care are 340 e pe injectie ! De fapt, e total invers dupa cum stiu eu. Dupa 2000 s-a introdus limitarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 (editat) io shtiam k primele modele au fost pe carburatzie , de fapt am auzit tot asa de la cineva deci nu bag mana in foc Editat Septembrie 30, 2006 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Au fost sigur si carburatie ca are un prieten de al meu pe masina carburatoare de busa... Editat Octombrie 1, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 Au fost sigur si carburatie ca are un prieten de al meu pe masina carburatoare de busa... hai ca asta-i tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 si ce masina are? Dacie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 cred ca lastun! Busa a fost de la inceput cu injectie. XX-ul de la Honda a avut mai intai carburi si ulterior injectie. In 2000 Busa a fost limitata la 295 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 cred ca lastun! Busa a fost de la inceput cu injectie. XX-ul de la Honda a avut mai intai carburi si ulterior injectie. In 2000 Busa a fost limitata la 295 km/h Korrekt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate